Sipariş götürdüğü evin merdiven boşluğuna tuvaletini yaptı

Yayın tarihi: 30 Mart 2022 Çarşamba 11:41 am - Güncelleme: 30 Mart 2022 Çarşamba 11:41 am

İstanbul’da bir eve sipariş götüren kurye, siparişini teslim ettikten sonra apartmandan ayrılırken tuvaletinin geldiğini hatırladı. Apartman kapısını kapatan kurye işini bitirdikten sonra olay yerinden ayrıldı. Apartmandan pis kokular gelmesi nedeniyle güvenlik kamera görüntülerini izleyen apartman sakinleri kuryenin apartmana idrarını yaptığı görüntüleri güvenlik kamerasından izledi.

İstanbul Zeytinburnu’ndan bir eve sipariş götüren kurye, apartmandan ayrılırken merdiven boşluğuna idrarını yaptı. Apartmandan pis kokular gelmesi nedeniyle güvenlik kamera görüntülerini izleyen apartman sakinleri büyük şok yaşadı. Kuryenin apartmana idrarını yapması güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Zeytinburnu Gökalp Mahallesinde bir apartmanda yaşanan olayda edinilen bilgiye göre, apartman sakinlerinden biri eve yemek siparişi verdi. Siparişi getiren kurye, yemeği teslim ettikten sonra apartmandan ayrıldı. Kuryenin ayrılmasından sonra apartman boşluğundan kötü kokuların gelmesi üzerine kokunun geldiği yeri doğru giden apartman sakini, merdiven boşluğunda idrar olduğunu gördü.

Görüntüleri izleyen apartman sakinleri kuryenin apartman boşluğun idrarını yaptığını gördü.

Tebliğciler bu kez Kadıköy’deydi