Sınır köyündeki vatandaştan Kılıçdaroğlu’na: Bizi kurtarın bu insanlardan, bıktık!

Yayın tarihi: 14 Mart 2023 Salı 8:35 pm - Güncelleme: 14 Mart 2023 Salı 8:35 pm

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, deprem bölgesi Suriye sınırına gitti. Kılıçdaroğlu’nun yanına gelen bir vatandaş, “Artık yeter bizi kurtarın bu insanlardan. Ülkeyi bitirdi. Bıktık. Ayaklarınıza sağlık. Hakkınızı helal edin” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Suriye sınırına gitti. Burada bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu, “Suriyeli kardeşlerimizi 2 yıl içinde kendi anavatanlarına göndereceğiz. İran sınırından gelen Afganlıları da İran’a iade edeceğiz. Bunları Suriye de, İran da, Afganistan da bilsin” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’nın ziyaretinin ardından Saadet Partisi’nin yemek çadırına kaldırtma talimatı

“KURTARIN BİZİ”

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay’ın Reyhanlı ilçesine bağlı Kuşaklı Köyünde, sınırın sıfır noktasında açıklama yaptıktan sonra vatandaşlarla bir araya geldi.

Bir depremzede, Kılıçdaroğlu’na, “Buraya geldiğiniz için size ve ekibinize Hatay adına teşekkür ediyorum. Artık yeter bizi kurtarın bu insanlardan. Ülkeyi bitirdi. Bıktık. Ayaklarınıza sağlık. Hakkınızı helal edin” dedi.