Sinan Oğan korumasını kaldıran Soylu’yu uyardı: Ateşle oynamayın

Yayın tarihi: 21 Mart 2023 Salı 5:58 pm - Güncelleme: 21 Mart 2023 Salı 5:58 pm

Ata İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun devreye girerek korumasını kaldırdığını söyledi. Oğan, “Ateşle oynamayın! Ayrıca Devlet sizin babanızın çiftliği de değildir. Günü geldiğinde Soylu’nun devlet imkanlarını kimlere peşkeş çektiğini tek tek açıklayacağız!” dedi.

Sosyal medya hesabından, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun müdahalesi ile korumasının kaldırıldığını söyleyen Ata İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, bunu iyi niyetli bir uygulama olarak değerlendirmediklerini ifade etti.

“GÜNÜ GELDİĞİNDE SOYLU’NUN KİMLERE PEŞKEŞ ÇEKTİĞİNİ AÇIKLAYACAĞIZ”

Oğan,  şu paylaşımı yaptı:

Ankara Valiliği koruma kurulunun iki defa çıkardığı koruma kararına rağmen bizzat Süleyman Soylu‘nun devreye girerek ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayının korumasını kaldırmasını Türk milletinin takdirine bırakıyorum. Tüm müracaatlarımız Soylu engeline takılmış durumdadır. Nagehan Alçı başta olmak üzere Süleyman Soylu‘ya yakın bir kısım gazeteciler ve işadamları Süleyman Soylu tarafından korunurken Türk milliyetçilerinin cumhurbaşkanı adayının koruma kararını çağrılıda tutmayı iyi niyetli bir uygulama olarak değerlendirmiyoruz. O yaptığınız hesapları biliyoruz. Buradan uyarıyorum: Ateşle oynamayın! Ayrıca Devlet sizin babanızın çiftliği de değildir. Günü geldiğinde Soylu’nun devlet imkanlarını kimlere peşkeş çektiğini tek tek açıklayacağız!

Perinçek, İnce, Oğan, Erbakan ve Özal Cumhurbaşkanlığı adaylık başvurularını yaptı