Sinan Oğan Devlet Bahçeli’nin vefasızlığını anlattı

Yayın tarihi: 24 Nisan 2023 Pazartesi 11:13 am - Güncelleme: 24 Nisan 2023 Pazartesi 11:19 am

ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Bursadabugün'ün Youtube kanalına konuk oldu. Sinan Oğan, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na ziyareti hakkında konuştu. Seçim güvenliği gündemi ile buluşmaları sebebiyle başka bir konu konuşmadıklarını belirten Oğan, Kılıçdaroğlu ile bir anısını anlattı. Oğan, annesi vefat ettiğinde MHP vekiliyken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin taziye telefonu bile açmadığını fakat Kılıçdaroğlu'nun Iğdır'daki taziye evini ziyaret ettiğini söyledi. Oğan şunları dile getirdi:

"Ben MHP milletvekiliyken annemi kaybettiğimde MHP liderinden (Devlet Bahçeli) telefonla dahi bir başsağlığı mesajı alamadım. İnsani bir durum yani. 300-500 tane vekil olur, aradan kaçar ama zaten 40 vekildik. Herkes başsağlığı diledi. Kılıçdaroğlu, Iğdır'da taziye evimize geldi. Ahmet Davutoğlu aynı şekilde, o zaman başbakandı. Ama benim genel başkanım bir taziyede dahi bulunmadı. Sinan Ateş'te de aynı şekilde taziye mesajında bulunmadı. Canları sağ olsun konu o değil. Kılıçdaroğlu'nun nezaketi bu anlamda siyasetini yanlış bulsam da, hep takdir etmişimdir kibarlığını"" />

ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, annesi vefat ettiğinde MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin taziye telefonu bile açmadığını belirterek, “Kılıçdaroğlu, Iğdır’da taziye evimize geldi. Siyasetini yanlış bulsam da, hep takdir etmişimdir kibarlığını” dedi.

ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Bursadabugün’ün Youtube kanalına konuk oldu.  Sinan Oğan, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na ziyareti hakkında konuştu. Seçim güvenliği gündemi ile buluşmaları sebebiyle başka bir konu konuşmadıklarını belirten Oğan, Kılıçdaroğlu ile bir anısını anlattı. Oğan, annesi vefat ettiğinde MHP vekiliyken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin taziye telefonu bile açmadığını fakat Kılıçdaroğlu’nun Iğdır’daki taziye evini ziyaret ettiğini söyledi.  Oğan şunları dile getirdi:

“Ben MHP milletvekiliyken annemi kaybettiğimde MHP liderinden (Devlet Bahçeli) telefonla dahi bir başsağlığı mesajı alamadım. İnsani bir durum yani. 300-500 tane vekil olur, aradan kaçar ama zaten 40 vekildik. Herkes başsağlığı diledi. Kılıçdaroğlu, Iğdır’da taziye evimize geldi. Ahmet Davutoğlu aynı şekilde, o zaman başbakandı. Ama benim genel başkanım bir taziyede dahi bulunmadı. Sinan Ateş’te de aynı şekilde taziye mesajında bulunmadı. Canları sağ olsun konu o değil. Kılıçdaroğlu’nun nezaketi bu anlamda siyasetini yanlış bulsam da, hep takdir etmişimdir kibarlığını”

Sinan Oğan: Erdoğan’dan randevu bekliyorum