Sinan Ateş’in annesi Saniye Ateş “Katiller dışarıda” diyerek gözyaşı döktü

Yayın tarihi: 19 Temmuz 2024 Cuma 10:25 am - Güncelleme: 19 Temmuz 2024 Cuma 10:25 am

Haber: TELE1 Haber Merkezi

Ankara’nın göbeğinde öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in annesi Saniye Ateş, “Katiller dışarıda” ifadesini kullandı, “Ben oğlumun katillerini istiyorum, bunları değil. Bunları azmettirenleri istiyorum” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Sinan Ateş suikastına ilişkin davanın duruşması 30 Eylül 2024 tarihine ertelendi. Mahkemenin erteleme kararının ardından konuşan Sinan Ateş’in annesi Saniye Ateş gözyaşlarına hakim olamadı.

Saniye Ateş şunları söyledi:

“Bu mahkemeden memnun değilim. Katiller dışarıda, sadece onlar göstermelik, tiyatro. Benim iki tane yavrumu yetim bıraktılar. Benim oğlumun öldürülme sebebini açıklayacaklar. Katilleri verecekler bana. Bunlar katillerin maşası.

“KİM AZMETTİRDİYSE O GELSİN”

Ben istiyorum ki kim azmettirdiyse o gelsin, bir sebep söylesinler. Bir ekmek çalan 7 yıl yatıyor, mahalle kavgası 1 sene sürüyor. Benim oğlumu 2 sene boyunca takip ettiler. Bu kadar kısa zamanda bu mahkeme biter mi? Yok mu kanun? Kanun var da bize mi yok? Hala benim yavrularımı tehdit edip, hala benim gelinime, kızıma tehditler savurabilecek kadar alçak, namussuzlar. Namusuna dil uzatabilecek kadar adiler.

Ben oğlumun katillerini istiyorum, bunları değil. Bunları azmettirenleri istiyorum. Bu dava kapanırsa çok Sinan’lar ölecek. Bir oğlu benden aldılar. Başka Sinan’lara kıyılmasın, ne olur yanımızda olun. ”

Sinan Ateş davasında mütalaa açıklandı! 5 sanığa ceza talebi

Kaynak: TELE1