Sinan Ateş’in ablası Selma Ateş takip edildiği gerekçesiyle karakola gitti

Yayın tarihi: 12 Haziran 2024 Çarşamba 10:58 pm - Güncelleme: 13 Haziran 2024 Perşembe 12:44 am

Ankara’nın göbeğinde silahla vurularak öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in ablası Selma Ateş’in bugün birden çok kişi tarafından takip edildiği gerekçesiyle karakola giderek şikayetçi olduğu öğrenildi.

Gazeteci İsmail Saymaz, Sinan Ateş’in ablası Ayşe Ateş’in takip edildiği gerekçesiyle karakola gittiğini aktardı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Saymaz şu ifadeleri kullandı:

“Sinan Ateş’in ablası Selma Ateş, bugün Bursa’da baba evinin önünde ve avukatıyla birlikte oturduğu kafede iki ayrı araçla ve birden çok kişi tarafından takip edildiği gerekçesiyle şikayetçi oldu.

Teleferik Polis Karakolu’nda ifade veriyor. Şüphelilerin teşhisine çalışılıyor.”

AYŞE ATEŞ: BURSA ÜLKÜ OCAKLARI MENSUPLARI YAKAYI ELE VERDİ

Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş de sosyal medya hesabından MHP’li Semih Yalçın’a ithafen yaptığı paylaşımda Selma Ateş’i takip edenlerin Bursa Ülkü Ocakları üyeleri olduğunu ifade etti. Ateş’in paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Ey Semih Yalçın! Daha bu akşam bardağını yudumlarken göbeğini kaşıyarak yazdığın açıklamada “Bize iftira atıyorlar. Tiyatro. Senaryo. Yalan. İftira.” diyordun. Bak, şimdi ne oldu. Bursa Ülkü Ocakları mensupları Selma Ateş Abla’yı takip ederken yakayı ele verdi. Senin mum yatsıya kadar bile dayanamadı. Yatsı vaktini bilmiyorsan eğer ‘Google’da arat.

Haydi, çık er meydanına! Kendine güveniyorsan duruşmaya gel. Yüreğin varsa yanıma otur. Otur ki hâkim karşısına çıkarılanları sana tek tek tanıtayım. Ülkü Ocaklarındaki, MHP’deki görevlerini anlatayım. Belki o zaman aklın yerine gelir de katillerin kim olduğunu hatırlarsın.”

Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş partileri ziyaret etti! “Asıl mücadele şimdi başlıyor”

Kaynak: TELE1