Simit, Saray müdavimlerini birbirine düşürdü

Yayın tarihi: 31 Aralık 2021 Cuma 10:01 am - Güncelleme: 31 Aralık 2021 Cuma 10:03 am

Oyuncu Hülya Avşar’ın simit yorumu yurttaşları isyan ettirmişti. Hülya Avşar’a bir tepki de kendisi gibi Saraya giden oyuncu Şafak Sezer’den geldi.

Geçtiğimiz günlerde ekonomik kriz hakkında konuşan Hülya Avşar, “Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz falan. Gerekirse yenecek ama bu günler de biraz kolay atlatılacak. Biraz bizim bu işi bireysel halletmemiz gerekir diye düşünüyorum” ifadelerini kullanmış, sözleri büyük tepki çekmişti. Avşar’a bir tepki de AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyaretine giden oyuncu Şafak Sezer’den geldi. Sezer, mangalda simit kızartarak Avşar’ın ‘simit’ çıkışına karşılık verdi.

AKP’ye yakınlığıyla bilinen Avşar kendisine gelen tepkilerin ardından “Sakinleştiyseniz sıra bende. O kadar konuşmamın içinden, hep birlikte bugünleri aşacağız kısmı değil de “simit”e takılanlar; hiçbirinizi takmıyorum ve saymıyorum. Benim simit yeme meseleme gelince, yerim yada yemem ama bildiğim bir şey var, kendim kazandım, hiç de kolay olmadı” ifadelerini kullanmıştı.

Avşar’a Şafak Sezer’den bir gönderme geldi. Ferman Toprak’ın yeni şarkısının klip yönetmenliğini yapan Sezer, mangal başına geçti.

MANGALDA SİMİT KIZARTTI

Avşar’ın sözlerine karşılık veren Sezer, mangalda simit kızarttı. Sezer, “Ben zamanında simit bulamayıp kolumu yedim” dedi.

Kılıçdaroğlu: Hülya Avşar kim ki?