Silikonu patlayan Seyhan Soylu ekranlara veda etti

Yayın tarihi: 5 Nisan 2022 Salı 12:22 pm - Güncelleme: 5 Nisan 2022 Salı 12:23 pm

Düştüğü için göğüs silikonu patlayan ve olması gereken ameliyatı erteleyen Seyhan Soylu ekranlara bir ay ara vererek ameliyat olacak.

YouTube üzerinden programlarına devam eden Al Sana Haber’i bir aylığına Gökay Kalaycıoğlu sunacak. Seyhan Soylu 7 ay önce köpeği Pulim’ in kakasına basarak geçirdiği kazadan sonra kalbinin üstündeki kaburgası kırılmıştı. Daha sonra kırık kaburga sol göğsündeki silikonu patlattı.

7 ay önce olması gereken ameliyatı erteleyen Seyhan Soylu yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle geçireceği ağır bir dizi operasyon için programına 1 aylığına doktoru Hayati Akbaş’ın zorlamasıyla ara vermek zorunda kalınca yerini ünlü sunucu Gökay Kalaycıoğlu’ na bıraktı.

İzzet Yıldızhan şikayet etti, Seyhan Soylu ifade verdi

ANLAŞMA İMZALADILAR

Dün canlı yayın başladıktan sonra stüdyoya Gökay Kalaycıoğlu ile birlikte gelen Seyhan Soylu, masada bulunan Nurcan Sabur, Pınar Eliçe, Başak Çokan, Tayyar Işıksaçan ve Nihat Doğan ve izleyicilerin huzurunda anlaşma imzaladılar. Geçtiğimiz programlarda yaptığı açıklamalarda yaşadığı sağlık problemlerinden sıkça bahseden Seyhan Soylu, Nisan ayında gerçekleşecek operasyonu ile ilgili de izleyicisini bilgilendirmişti.

BİR SÜRELİĞİNE YOKUM DEDİ

Bugün stüdyoda tüm yorumcularla tek tek vedalaşan Soylu; “Kırık kaburgam silikonumu patlattı. Hem kaburgamı hem de silikonları yenilemem gerek. Patlak lastikle yola devam edilmez. Olur ya ağır bir ameliyat olacağım. Masadan kalkamazsam bana hayatınızdan ayırdığınız vakit için hem basın mensuplarına, hem de izleyicilerim hakkını helal etsin. Bir süreliğine Al Sana Haber’de yokum” dedi.