Silah dolumu boş mu şakası facia ile bitti! 1 ölü

Yayın tarihi: 19 Aralık 2023 Salı 11:33 pm - Güncelleme: 19 Aralık 2023 Salı 11:33 pm

İstanbul’da arkadaşının silahını alarak “boş mu, dolu mu” şakası yapan şahıs, tetiğe basarak diğer arkadaşını vurdu. 21 yaşındaki genç hayatını kaybederken, olayın ardından kaçan şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

İstanbul Sultangazi’de bulunan bir kıraathanede iddiaya göre, 4 arkadaş oyun oynadıkları esnada M.Y. bir başka arkadaşının belinde bulunan silahı aldı. “Silah dolu mu, boş mu?” diye sorarak tetiğe basan M.Y., 21 yaşındaki arkadaşı Ali Yavrutürk’ü vurdu. Silahın patladığını gören M.Y. olay yerinden kaçtı. Olay yerine gelen ekiplerin yaptığı incelemede Ali Yavrutürk’ün hayatını kaybettiğini belirlendi. Şüpheli M.Y. ise polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Kameralara yansıdı! Trafikte tartıştığı sürücüyü silahla öldürdü

“ARKADAŞ OLDUKLARINI DUYDUK”

Olayla ilgili konuşan Ömer Akbaba isimli yurttaş, “Kahvede olan arkadaşlar olayın nasıl olduğunu görmüşler, ben bilmiyorum. İkisinin de arkadaş olduğunu duyduk. Bizim geldiğimiz kahvede olduğunu duyunca bizde duyup, geldik” dedi.

“İKİSİNİN DE MEMLEKETİ AYNI”

Sultan Sarıboğa isimli yurttaş ise, “Vuran kişi, olayı gerçekleştirdikten sonra kaçmış. Bildiğim kadarıyla ikisinin de memleketi aynı. Bizim bildiğimiz bu kadar” şeklinde konuştu.

Kaynak: TELE1