Sıla’dan sonra Ahmet Kural da yeni sevgilisiyle görüntülendi!

Yayın tarihi: 8 Ağustos 2019 Perşembe 4:04 pm - Güncelleme: 8 Ağustos 2019 Perşembe 4:04 pm

Şarkıcı Sıla’nın yeni sevgilisi Hazer Amani ile olan fotoğrafının ortaya çıkmasının ardından Ahmet Kural da dün akşam yeni sevgilisiyle görüntülendi.

Şarkıcı Sıla, geçtiğimiz sene Kasım ayında Çağlayan Adliyesi’ne giderek şiddet gerekçesiyle Ahmet Kural’dan şikayetçi oldu. Hazer Amani ile aşk yaşadığını itiraf eden ve dün birlikte ilk fotoğrafları ortaya çıkan Sıla’dan sonra Ahmet Kural da sevgilisiyle görüntülendi.

YENİ SEVGİLİSİYLE GÖRÜNTÜLENDİ

HaberTürk’te yer alan habere göre; Ahmet Kural, geçtiğimiz akşam Kadıköy’de yeni sevgilisiyle görüntülendi. Çift, patlayan flaşlardan dolayı şaşkınlığını gizleyemedi. İkili, muhabirlerin sorularına teşekkür edip hızlı adımlarla oradan uzaklaştı. Yeni aşıkların keyifli halleri ise dikkatlerden kaçmadı.

 

Sıla, Hazer Amani ile birlikte olduğunu duyurmuştu

Hazer Amani ile aşk yaşadıkları iddia edilen Sıla ise geçtiğimiz günlerde ilişkilerini itiraf ederek, “Keyfim çok yerinde. Kendimi hiç bu kadar dinç hissetmiyorum. Güzel bir şey yaşıyorum” ifadelerini kullanmıştı. Sıla ve Hazer Amani’nin aynı karede yer aldığı fotoğraf sosyal medyada paylaşılmıştı. Kaynak: Ahmet Kural yeni sevgilisiyle görüntülendi!