Şikayetvar ’a göre en iyi müşteri deneyimi sunan cep telefonu markası

Yayın tarihi: 27 Ekim 2020 Salı 8:30 am - Güncelleme: 26 Ekim 2020 Pazartesi 5:44 pm

En iyi müşteri deneyimi sunan cep telefon markası belli oldu. Şikayetvar’a göre en iyi müşteri deneyimi sunan cep telefonu markası Huawei oldu.

HUAWEI Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu, Şikayetvar.com kullanıcılarının marka deneyimlerini analiz ederek oluşturduğu istatistiklere göre Cep Telefonu kategorisinde müşteri memnuniyetini en iyi sağlayan marka oldu. 2017’den beri sıralamada ilk 3‘te, son bir yıldır da zirvede yer alan HUAWEI Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu, bu yılın üçüncü çeyreğinde de en iyi müşteri memnuniyeti sunan marka unvanına layık görüldü.

Şikayetvar.com tarafından yapılan değerlendirmeye göre HUAWEI, Müşteri Memnuniyeti, Teşekkür Oranı ve Marka Bağlılığı alt segmentlerinde de birinci oldu. Şikayet Oranı kategorisinde ise ilk dört rakibine göre en az şikayet edilen marka oldu. 63,4 Toplam Tüketici Deneyimi Puanı alan HUAWEI, genel ortalamada da tüm diğer markaları açık farkla geride bırakarak birinciliğini pekiştirdi. HUAWEI aynı zamanda bir önceki birinciliğini de 2 puan geliştirmiş oldu.

En iyi müşteri deneyimi sunan cep telefon markası

105.000’in üzerinde markanın yer aldığı, 4,6 milyon kayıtlı kullanıcının 80 milyon aylık ziyaret gerçekleştirdiği Sikayetvar.com, geniş ve etkin kullanıcı tabanı sayesinde cep telefonu sektörü için en güvenilir müşteri deneyimi analizlerini gerçekleştiriyor. Daha önce 6 Mart günü düzenlenen ŞikayetVar A.C.E (Achievement in Customer Excellence) Awards 2020 ödül töreninde HUAWEI Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu, Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödülü’nü kazanmıştı.

Huawei Mate 30E Pro tanıtıldı! Bu neyin nesi?