Şikayetçi oldular! Fenomen Nevra Bilem’e dolandırıcılık suçlaması

Yayın tarihi: 11 Kasım 2023 Cumartesi 4:52 pm - Güncelleme: 11 Kasım 2023 Cumartesi 5:10 pm

Sosyal medya hesabından paylaştığı bol altınlı videolar ile tanınan fenomen Nevra Bilem hakkında takipçileri suç duyurusunda bulundu.

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından fenomenler mercek altına alındı. Gelin Evi yarışması ile tanınan sosyal medya fenomeni Nevra Bilem hakkında birçok kişi dolandırıcılık iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Show Haber’de yer alan bilgilere göre, Nevra Bilem’in 1,5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştığı reklamlar üzerinden takipçilerini dolandırdığı iddia edildi. Bilem tarafından dolandırıldığını öne süren bir kadın, “Bir gün hikayesini gördüm. ‘Bedava tatil için butona basıp numaranızı bırakabilirsiniz’ yazıyordu. Ben de şansımı denemek istedim ve butona bastım. 15 gün sonra aradığımızda olayın içinde bedava tatilin olmadığını ve devre mülk satmak istediklerini gördük. Bu şahıs sadece parasına bakıyor” dedi.

Dilan Polat’ın ardından gözler onlara çevrildi! Nevra Bilem’in bol altınlı hayatı gündem oldu

Tatil reklamının ardından mobilya reklamı paylaşan fenomenin mobilya alanları ödeme için bir akrabasının hesabına gönderdiği öne sürüldü. Dolandırıldığını söyleyen takipçi, “Bir firma sizinle anlaşma yapıyorsa paranın firmanın hesabına atılması lazım. Sen neden kaynının hesabına attırıyorsun bu parayı?” ifadelerini kullandı.

Nevra Bilem tarafından dolandırılan birçok kişinin olduğunu söyleyen kadın, yaşananlara itiraz ettiklerinde de fenomenin kendilerini engellediğini söyledi. Bilem tarafından dolandırıldıklarını iddia eden kişiler, fenomen hakkında şikayetçi oldu.