Şık tasarımlı Galaxy A90 geliyor

Yayın tarihi: 14 Mart 2019 Perşembe 12:28 pm - Güncelleme: 14 Mart 2019 Perşembe 12:28 pm

Galaxy A90 geliyor. Akıllı telefon pazarındaki rekabet gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Çinli üreticilerin geniş bir model yelpazesine sahip olması Samsung gibi zirveye odaklanan şirketleri zor durumda bırakıyor.

Pek çok pazarda Çinli üreticilerin gerisine düşen Samsung, çareyi onlar gibi davranmakta buldu. Güney Koreli teknoloji devi son dönemde uygun fiyatlı modellerle kaybettiği müşteri kitlesini geri kazanmaya çalışıyor. Bunlardan en iyi örnek Galaxy A90.

galaxy a90

Samsung’un yeni politikalarından birisi de farklı tasarıma sahip modeller geliştirmek. Geçtiğimiz yıla kadar sadece Infinity Display üzerine yoğunlaşan Samsung, bu yıl çentikli modeller de geliştirdi. Ayrıca son sızdırılan bilgilere göre Güney Koreli şirket uçtan uca ekrana sahip, sürgülü kameralı modeller üzerinde de çalışıyor. Bu modellerden birisi de Galaxy A90.

Geçtiğimiz gün Samsung US’in web sitesinde ortaya çıkan Galaxy A90, sürgülü kamerasıyla dikkat çekiyor. Uçtan uca ekranı ile hayli şık bir tasarıma sahip olan modelin önümüzdeki günlerde tanıtılması bekleniyor.

Güney Koreli şirketin yeni modelinin oyun odaklı bir model olacağına dair söylentiler de mevcut. Fakat henüz bu söylentiler kesinlik kazanmış değil. Zira yayınlanan sayfada “Ready to play” sloganı ile paylaşılan Asphalt 9 görseli bu yöndeki iddiaları kuvvetlendirmiş durumda. Yine de bekleyip göreceğiz.

USB el fener incelemesi