Şık, Elegant, Konforlu: Hemington Yaz Triko Koleksiyonu

Yayın tarihi: 5 Temmuz 2020 Pazar 6:12 pm - Güncelleme: 21 Temmuz 2020 Salı 5:10 pm

Polo yaka t-shirtler kaliteli imajını her daim yansıtmak isteyen stil sahibi erkekler için en konforlu seçeneklerden. Özellikle de uzun saatler boyu şık görünmeyi korumanın zor olduğu bunaltıcı yaz sıcaklarında çok tercih ediliyor. Aradığınız rahatlığı ve şıklığı bu yaz nefes alan ve terlemeyi önleyen ince dokulu kumaşıyla Hemington triko polo t-shirtlerde bulabilirsiniz.

Erkek giyimin öncü isimlerinden olan Hemington, tamamen doğal ipliklerden oluşan koleksiyonuyla yüzlerce yıllık bir uzmanlığı içerisinde barındırıyor. Dünyanın en özel coğrafyalarından özenle seçilen birinci sınıf doğal iplikleri ile üzerinize taşıdığı konforu, her daim modern çizgilerle buluşturuyor. Bu coğrafyaların içerisinde, bereketli topraklarından elde edilen pamuğuyla Mısır, saf pamuğuyla Ege var.

%100 doğal ipliklere işlenen triko pololar tene uyumlu, ince ve nefes alan yapılarıyla en sıcak yaz günlerinde bile sağladığı maksimum konforla özel hissettirmeyi başarıyor. Soğuk tuşesi ile teni rahatlatan saf keteni ve incecik merserize pamuğu sayesinde sahip olduğu doğal dokuyla terlemeyi önlüyor ve yazın büyük bir hareket özgürlüğü sağlıyor. Erkek tshirtleri ile üzerinize taşınan bu rahatlık işte, şehirde ve tatilde, kısacası hayatınız her anında size hizmet ederken, koleksiyondaki sayısız renk ve model seçeneği de özgür bir kombinleme seçeneği sunuyor.

Her tarza uygun renk ve desen seçenekleri

Zarif detayları ve üstün kalitesiyle beğeni toplayan polo yaka t-shirtler model seçenekleriyle her zevke hitap edebilecek nitelikte. Çizgili, saç örgülü ve baklava desenli seçenekleriyle modern erkeklere dinamik bir görünüm verirken; siyah, lacivert, gri ve beyaz renkleriyle klasik giyimden vazgeçemeyenleri memnun etmeyi de başarıyor. Yaz aylarının iç açıcı havasına canlılık katmak isteyenler için erkek triko polo t-shirtlerde sarı, pembe, kiremit, turuncu, mavi ve yeşil tonları da göz kamaştırıyor.

Bedene Oturan Mükemmel Kalıplar

Kim giydiği parçanın üzerine dikilmiş gibi oturmasından hoşnut olmaz ki? Mükemmel kalıplara sahip Hemington triko poloları giyildiği andan itibaren bu hissi vererek müşterilerine ayrıcalıklı hissettirmeyi başarıyor. Teninize uyumlu dokusu ve kusursuz kalıplarıyla Hemington erkek t-shirtleri şortlarınızın ve pantolonlarınızın en şık ve iddialı tamamlayıcıları olmaya aday. Şıklığınız bir yana dursun, oldukça fit bir görünüme kavuşmanızı sağlayacak Hemington triko pololarıyla çıtayı bir üst seviyeye çıkaracağınız kuşkusuz. İyi görünümünden asla taviz vermeyenlerin, sıradan bir günü bile şıklaştırmak için ihtiyacı olan tek parça bu eşsiz koleksiyonda mevcut diyebiliriz. Öyle ki her yaz olduğu gibi bu yaz da zevk sahibi erkekler, yüzlerce deseni ve ilham veren kombinleriyle Hemington’dan vazgeçemeyecek.

Siz Beğenin, Moda Temsilcileri Getirsin

Hemington’ın müşterilerine sunduğu ayrıcalıklı imkanlardan biri de “Moda Kapıda” uygulaması. Bu uygulama ile www.hemington.com.tr adresinden yapmış olduğunuz online alışverişlerde seçtiğiniz ürün, küçük ve büyük bedenleri ve buna ilave olarak örnek kombin önerileriyle markanın moda temsilcileri tarafından belirttiğiniz gün ve saatte size ulaştırılıyor. Yani, mağazaya gitmenize gerek kalmadan bu deneyimi kendi adresinizce ayrıcalıklı bir şekilde yaşayabiliyorsunuz. Daha ne olsun?

Dilerseniz alışverişinizi; Akmerkez, Akasya AVM, City’s AVM, Suadiye, Mall Of İstanbul AVM, A Plus AVM, Armada AVM, Korupark AVM, Hilltown AVM gibi seçkin noktalarda bulunan Hemington mağazalarından da yapabilirsiniz.