Siirt’te şarampole yuvarlanan araçta LPG tankı patladı! Anne ve beş çocuğu öldü

Yayın tarihi: 6 Kasım 2023 Pazartesi 11:52 pm - Güncelleme: 7 Kasım 2023 Salı 9:01 am

Siirt’te şarampole yuvarlanan otomobilde LPG tankındaki patlamanın ardından sürücü baba yaralı kurtulurken, eşi ve beş çocuğu yaşamını yitirdi.

Siirt- Kurtalan yolu, Gözpınar köyü Çay Geçit mezrasında meydana gelen kazada 72 KA 229 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Devrilen otomobil alev alarak yanmaya başlarken, çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yanan otomobil itfaiye tarafından söndürülürken, ekiplerin yaptığı kontrolde, aralarında çocukların da bulunduğu 6 kişinin yaşamını yitirdiği belirlendi. Kazada yaralanan 1 kişi ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak, tedaviye alındı.

EŞİ VE BEŞ ÇOCUĞU HAYATINI KAYBETTİ

Yaşamını yitiren 6 kişinin ve yaralanan sürücünün kimliği belli oldu. Kazada yaralanan sürücünün Mehmet Yaşar, hayatını kaybedenlerin de eşi Aynur ile çocukları Rodi, Bahoz, Beritan, Cudi ve Viyan olduğu belirlendi.

Mehmet Yaşar’ın, yaralı olarak kaldırıldığı Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi sürerken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(DHA)

İşçi servisi ve kamyonet çarpışıp şarampole devrildi! 2 ölü, 19 yaralı