Şiddetli rüzgar yüzünden az kalsın uçacaktı

Yayın tarihi: 28 Mart 2022 Pazartesi 9:20 am - Güncelleme: 28 Mart 2022 Pazartesi 9:20 am

Amasya’da sebze halinde çalışan Murat Çopuroğlu isimli bir yurttaş çıkan şiddetli rüzgar il sürüklenen şemsiyenin peşinden koştu. Çopuroğlu’nun üzerine çıktığı şemsiyeyle birlikte sürüklendiği anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Amasya’da sebze halinde çalışan Murat Çopuroğlu isimli yurttaş etkili rüzgar nedeniyle savrulduğunu fark ettiği dev şemsiyenin peşinden koştu. Şemsiyeyi yakalayan ve rüzgara karşı direnen Çopuroğlu, rüzgar etkisini daha da arttırınca, şemsiyenin altındaki ağırlıkların üzerine çıktı.

Bir süre birlikte sürüklendiği şemsiyeyle birlikte devrilen Çopuroğlu’nun rüzgara karşı verdiği mücadele güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Yaşanan olay Osmaniye’nin Kadirli İlçesindeki sebze halinde 2019 yılı mart ayında meydana gelen hortumda, uçmasın diye tuttuğu şemsiye ile havalanan Mehmet Ali Çanak’ı getirdi. Fırtına sebebiyle şemsiyenin uçmaması için üzerine çıktığını söyleyen Mehmet Ali Çanak, “baktım giderek yükseliyorum, kendimi aşağı attım” ifadelerini kullanmıştı..

Will Smith, Oscar töreninde komedyen Chris Rock’a tokat attı