Shiba Inu kısa sürede önemli bir başarıya imza attı

Yayın tarihi: 8 Ekim 2021 Cuma 7:30 am - Güncelleme: 7 Ekim 2021 Perşembe 4:19 pm

Shiba Inu değerini 3’e katladı. Shiba Inu ETH ağında düzenlenmiş bir token. Bu tokenin önemli bir bölümü ETH kurucusu Vitalik Buterin’in hesabına gönderilmişti. Buterin, Shiba Inu’un 0.000032 dolar olduğu en parlak dönemde bu coinleri elinden çıkartarak Shiba Inu’nun büyük zarar görmesine neden olmuştu.

Sonuç olarak Shiba değerinden bir sıfır kaybetmiş ve ilk 20’de yer aldığı kripto para piyasasında ilk 50 dışında kalmıştı. Geçtiğimiz günlerde Shiba’da başlayan hareketlilik son 2 günde adeta zirve yaptı. Shiba hızlı bir şekilde değer kazanarak önemli ölçüde yükseldi.

Shiba Inu

 

Shiba Inu Coinmarketcap verilerine göre son 1 haftada yüzde 220 oranında değer kazandı. Yani 1 hafta önce 1000 TL’lik Shiba Inu alanlar bu sürede 2200 TL civarında bir para kazandılar.

Tabi ki Shiba Inu’nun öyle çok önemli bir proje olmadığını da belirtmek gerekiyor. Aynı Dogecoin gibi altı boş bir token. Yani tamamen spekülatif bir değer hacmi var diyebiliriz. İlgi olduğunda değeri artıyor. İlgi azaldığında da değeri azalıyor. Aynı sektördeki pek çok kripto varlık gibi.

Sonuç olarak bu sektörde yatırım yapmak isteyenlerin kati suretle dikkatleri olmaları gerekiyor. Bu arada dip not olarak belirtelim. Bu ve benzeri kripto para içeriklerimizin hiç biri yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Amazon akıllı buzdolabı üretiyor!