Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings vizyon için hazır

Yayın tarihi: 28 Ekim 2020 Çarşamba 7:30 am - Güncelleme: 27 Ekim 2020 Salı 11:21 pm

Marvel sinematik evrenindeki yeni karakterlerden biri olan Shan-Chi ’nin filmi Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’in çekimleri sona erdi. İşte detaylar.

Önümüzdeki dönemde Marvel sinematik evrenine yeni karakterler eklenecek. Bilindiği üzere Ms. Marvel ve She Hulk karakterlerinin dizisi gelecek. Yani bu karakterler dizilerinin ardından sinematik evrene dahil olacaklar. The Falcon and The Winter Soldier dizisinde de yeni Captain America karakteri belli olacak. Ayrıca bu karakterler haricinde Blade ve Shang-Chi’nin de evrene katılması söz konusu. Shang-Chi

Shan-Chi

Yani Marvel sinematik evreninin 4. Fazında bolca yeni yüz göreceğimizi söyleyebiliriz. Bu yeni yüzlerden en çok merak edileni ise Shang-Chi’nin efsanesi diyebiliriz. Marvel bu filmin özellikle Asya’da çok başarılı olacağını düşünüyor.

Filmin kadrosunda  Simu Liu, Awkwafina, Tony Chiu-Wai Leung ve Fala Chen gibi isimler bulunuyor.

Disney bu filmin çekimlerine 2020’nin başlarında start vermişti. Fakat araya giren pandemi sürecinden ötürü çekimler birkaç ay durdurulmak zorunda kalmıştı. Nihayetinde filmin çekimleri Ağustos ayında tekrar başladı.

Marvel geçtiğimiz gün bu filmin çekimlerinin sona erdiğini açıkladı. Yani film artık vizyon için hazır diyebiliriz. Elbette bu filmin 9 Temmuz 2021’de vizyona gireceğini de hatırlatalım. Tabi ki koronavirüs pandemisi sürecine göre filmin ertelenme şansı da bulunuyor. Bunu da es geçmemek lazım.

Porno izleme oranı rekor kırıyor!