Sezgin Baran Korkmaz’dan video geldi

Yayın tarihi: 18 Haziran 2021 Cuma 2:03 pm - Güncelleme: 18 Haziran 2021 Cuma 2:03 pm

Hakkında kara para aklama suçundan tutuklama kararı bulunan firari SBK Holding’in sahibi Sezgin Baran Korkmaz’dan videolu mesaj geldi.

Gazeteci Cüneyt Özdemir’e dün gönderdiği mesajda Ahmet Kaya’nın ‘Nereden Bileceksiniz’ şarkısını paylaşan ve hakkında kara para aklama iddiası bulunan firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz, yine kamera karşısına geçti.

Yeşillikler içinde bir göl kenarında drone ile çekilen yeni görüntüsünü iş ağı LinkedIn hesabından paylaşan Korkmaz, bu sefer ‘Ben Yoruldum Hayat’ isimli şarkısına yer verdi. Korkmaz’ın seçtiği şarkıda “Şu suskun ağzımı açtırma benim” sözleri geçiyor.

Şarkının sözleri şöyle:

“Ben yoruldum hayat, gelme üstüme/ Diz çöktüm dünyanın namert yüzüne / Gözümden gönlümden düşen düşene / Bu öksüz başıma gözdağı verme / Gözümden gönlümden düşen düşene / Bu öksüz başıma gözdağı verme

Ben yanıldım hayat, vurma yüzüme / Yol verdim sevdanın en delisine / O yüzden ömrümden giden gidene / Şu yalnız başımı eğdirme benim / O yüzden ömrümden giden gidene / Şu yalnız başımı eğdirme benim

Ben pişmanım hayat, sorguya çekme / Dilersen infaz et, kar etmez dilime / Sözlerim ağırdır dokunur kalbe / Şu suskun ağzımı açtırma benim / Sözlerim ağırdır dokunur kalbe / Şu suskun ağzımı açtırma benim.”