Şeyma Subaşı ve Guido Senia aşkı bitti! İşte ilk açıklama

Yayın tarihi: 28 Ağustos 2020 Cuma 10:55 am - Güncelleme: 28 Ağustos 2020 Cuma 10:55 am

İtalyan sevgilisi Guido Senia’dan ayrıldığı konuşulan Şeyma Subaşı, iddiaları doğruladı. Mesafelerin ilişkinin daha uzun sürmesine engel olduğunu belirten Subaşı, “O başka ülkede ben başka ülkede o yüzden ayrıldık” dedi.

Son günlerde özel hayatıyla ilgili iddialardan dolayı gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı’nın, 1,5 yıllık sevgilisi Guido Senia’dan ayrıldığı ileri sürülmüştü.

“MESAFELER İLİŞKİNİN DAHA UZUN SÜRMESİNE YETMEDİ”

Hürriyet’in haberine göre, Nişantaşı’nda görüntülenen Şeyma Subaşı, söz konusu iddialar hakkında ilk kez konuştu. Subaşı, “Aramızda bulunan mesafeler ilişkinin daha uzun sürmesine yetmedi, o başka ülkede ben başka ülkede o yüzden ayrıldık” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Şeyma Subaşı, “Senia’nın faturalarını ödemekten sıkıldığı için ilişkisi noktaladığı” iddiasına ise değinmedi.

“ÖZGÜR KUŞ” NOTUYLA FOTOĞRAF PAYLAŞMIŞTI

Şeyma Subaşı, ayrılık haberlerinin ardından bir fotoğrafını “Özgür kuş” notuyla paylaşmıştı. Şeyma’nın, Instagram hesabından Guido Senia olan fotoğraflarının bir kısmını kaldırması da dikkatlerden kaçmadı.

AŞK İDDİALARINA SİTEM ETTİ

Subaşı geçtiğimiz aylarda cemiyet dünyasından tanınan Mehmet Germiyanlıgil ile paylaştığı fotoğraf sonrası aralarında çıkan aşk haberlerine ise sitem etti.

‘Mehmet Germiyanlıgil abim olur, 15 yaşından beri tanırım, abim ve sevdiğim bir insan olmasa neden resim koyayım ki, her resmini paylaştığım kişiyle aşk haberi mi olacak, benim zaten erkek arkadaşım çoktur, erkek muhabbetini de severim. Beni 10 erkek, bir tek ben olarak sohbet ederken de görebilirsiniz’ dedi.

SUBAŞI POLİS BASKININI YALANLADI

Subaşı çok gürültü olduğu için Çeşme’deki evini polisin bastığı iddialarını da yalanladı. ‘Benim evim yok ki baskın olsun genelde otelde ya da arkadaşımın evinde kalırım, benden sonra oldu ise onu bilmiyorum, benim evim yok ki baskın olsun’ açıklamasını yaptı..