Şeyma Subaşı’nın THY’ çağrısı sosyal medyada tepkilere neden oldu

Yayın tarihi: 6 Ocak 2020 Pazartesi 12:00 am - Güncelleme: 6 Ocak 2020 Pazartesi 10:11 am

Acun Ilıcalı’nın özel uçağını kullanamayan Şeyma Subaşı’nın THY’ye çağrı sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ve yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı uçağın 9 saat aktarmalı uçması yüzünden dertli… Artık Acun Ilıcalı’nın uçağını kullanamayan ve sık sık yurt dışına uçan Subaşı uzun süreli uçuşlardan ötürü THY’ye çağrıda bulundu.
Şeyma Subaşı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Türk Hava Yolları (THY) yetkililerine seslendi.  Sık sık yurt dışı seyahatine çıkan Subaşı, bu kez Serenay Tetik’le birlikte İbiza’ya gitti.

Alişan’dan olay ‘Yılbaşı kutlayan Müslüman olamaz’ sözlerine Hakan Şükür savunması

‘BİZİ BU ÇİLEDEN KURTARIN LÜTFEN’

Acun’un özel uçağını kullanamayan Şeyma Subaşı THY’ye çağrı’da bulunarak “Bu çileden bizi kurtarın” ifadelerini kullandı.

Instagram hesabının hikayeler bölümünden paylaşım yapan Şeyma Subaşı, 9 saat süren yolculuk sonrası THY’ye mesaj yolladı. Subaşı paylaşımında, “9 saat aktarmalı uçuyoruz bu çileden bizi kurtarın lütfen. İstanbul İbiza uçuşu artık koysanız. Eminiz bu yaz bir çok insan bunu bekliyor” dedi.

Köy yanar, k… taranır’

Sosyal medyadaki eleştirileri gündemine taşıyanlardan birisi de Habertürk yazarı Fatih Altaylı oldu. Altaylı Subaşı için şu ifadeleri kullandı:

“Şeyma Subaşı, THY’den ‘İbiza’ya gitmek aktarmalarla 9 saati buluyor, perişan oluyoruz. Lütfen buraya direkt uçuş koyun.’ diye bir talepte bulunmuş. THY bu talebi kabul eder mi bilmiyorum. Ancak tam bir ‘Köy yanar, k… taranır’ durumu.”