Şeyma Subaşı sevgilisi dolandırıcı çıkınca ayrılıp, bebeğini de aldırdı

Yayın tarihi: 28 Haziran 2021 Pazartesi 10:50 am - Güncelleme: 28 Haziran 2021 Pazartesi 2:51 pm

Şeyma Subaşı geçtiğimiz günlerde Mısırlı milyarder olarak anılan Mohammed Alsaloussi’den ayrıldı. Mohammed Alsaloussi’nin dolandırıcı olduğu ortaya çıktı.

Günaydın yazarı Bülent Cankurt’in haberine göre;Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile olan tüm fotoğrafları sildi.
Cankurt’un haberi şöyle:
“Parmağındaki tek taşı da çıkaran Şeyma Subaşı’nın, sevgilisinden ayrıldığı kesin ama nedenini kimse bilmiyor. Meğer Mohammed Alsaloussi milyarder değil dolandırıcıymış! Hep şüpheler vardı ama kimse gerçeği bilmiyordu, artık nasıl olduysa Şeyma, sevgilisinin dolandırıcı olduğunu anlamış. Taktığı tektaş yüzük başta olmak üzere aldığı pahalı hediyelerin hepsi de sahte çıkmış. Şeyma da anında bu ilişkiyi bitirmiş. Sonra da hemen gidip sahtekar sevgilisinden olan çocuğunu aldırmış. Şeyma Subaşı, nasıl böyle bir insana kandı, sahtekar olduğunu yedi ayda nasıl anlayamadı bilmiyorum. Hoş, Şeyma bizim gazetenin araştırmacı yazarı Sonat Bahar’ın yazısını okusaydı, bu yanlıştan daha önce dönerdi. Çünkü Sonat, Alsaloussi’nin hakkında yazılıp çizilen ‘güzel’ şeylerin hepsinin yalan olduğunu ortaya çıkarmıştı.”