Şeyma Subaşı istediğine kavuştu

Yayın tarihi: 9 Mayıs 2021 Pazar 11:04 am - Güncelleme: 9 Mayıs 2021 Pazar 11:04 am

Özel jet bulamayınca yolcu uçağı kiralayan Şeyma Subaşı’nın Mısırlı sevgilisi kesenin ağzını açtı. Dubai de tatil yapan Subaşı, bu sefer özel jetten fotoğraf paylaştı.

Mısırlı milyader sevgilisi Mohammed Alsaloussi’nin özel jet bulamayınca bir yolcu uçağının tüm biletlerini satın almasıyla gündem olan Şeyma Subaş’ndan yeni bir haber geldi.

Hakkındaki eleştirilere “Ben değerliyim” diyerek yanıt veren Şeyma Subaşı’dan çok konuşulacak bir paylaşım daha geldi. Özel jete binerken poz veren Subaşı, fotoğrafını takipçileri ile paylaştı.

Özel jette kırmızı güllerle karşılaşan Subaşı, bir demet gülle olan fotoğrafını da “Seni seviyorum Meedo” notuyla yayınladı.

NE OLMUŞTU?

Nisan ayını Bali’de tatil yaparak geçiren Şeyma Subaşı bulunduğu adadan başka bir adaya geçmek isteyince, Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi, Subaşı için özel jet bulamayınca, bir yolcu uçağını kiralamıştı. Subaşı da, uçağın içinden bir görüntü paylaşarak, “Özel jet bulamayınca tüm uçağı bizim için rezerve etti” ifadelerini kullanmıştı.