Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı arasında ‘velayet’ krizi

Yayın tarihi: 16 Kasım 2021 Salı 5:12 pm - Güncelleme: 2 Şubat 2022 Çarşamba 12:24 pm

Evliliklerini sonlandıran fenomen Şeyma Subaşı ile televizyoncu Acun Ilıcalı arasında velayet krizi yaşandı. Miami’de yaşayan Subaşı kızları Melisa’nın kendisiyle kalmasını istedi.

Boşanan Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı’nın kızları Melisa Ilıcalı’nın kimde kalacağı ikili arasında tartışmalara sebep oldu. Instagram hesabından çektiği video ile açıklama yapan Subaşı, “Her kız çocuğunun yanı annesinin yanıdır” dedi.

Subaşı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Son koyduğum fotoğrafın altına yazdığım şeyle alakalı açıklamada bulunmak istiyorum. Her kız çocuğunun yanı annesinin yanıdır. Seçimlerinden dolayı ait olduğu yerde yaşamak istiyorsa anne, kızı da yanında yaşamalıdır. Olayların derinine inersek birkaç saat daha konuşmam gerekir. Melisa bence de benim yanımda olmalı. Hayatta aldığın nefes bile geçicidir. İşte aslında evlatlarımız da öyle. Ben gerçekten mutluysam etrafıma da pozitiflik verebilirim. Kızımı da pozitif büyütebilirim. Ben Miami’de yaşamayı tercih ediyorsam burada aile kurmayı tercih ediyorsam o zaman benim kızım da benim yanımda olmalı.”

Şeyma Subaşı’nın, sevgilisi Mohammed ile ayrıldığı iddia edildi