Seyit Torun: Bu para kimin cebine girdi, yetkililerden tık yok

Yayın tarihi: 13 Mayıs 2020 Çarşamba 5:05 pm - Güncelleme: 13 Mayıs 2020 Çarşamba 5:05 pm

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun Serik’teki rüşvet iddiasına ilişkin, “Ortada bir şey var paranın alındığını her iki bakan da teyit belediye başkanı da bu alanların halka açılması lazım diyor. Turizm Bakanı da parayı alırken iyiydi diyor. Peki bu para nerede? Bu para kimin cebine girdi, yetkilerden tık yok” dedi.

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun Serik’teki rüşvet olayına ilişkin olarak “Ortada bir şey var paranın alındığını her iki bakan da teyit belediye başkanı da bu alanların halka açılması lazım diyor. Turizm bakanı da parayı alırken iyiydi diyor. Peki bu para nerede? Bu para kimin cebine girdi, yetkilerden tık yok” diye sordu.

Torun CHP Genel Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısında şöyle konuştu:

“Müfettişler bizim belediyemizden eksik olmuyor. Olmuyan şeyleri oldurarak, iktidara nasıl yaranırım diye evrakları didik didik ediyorlar. Hatta ve hatta Yalova belediyemizde belediye başkanımızın ortaya çıkardığı bir suçu dahi belediye başkanımıza atfederek, görevden el çektiriliyor ama burada iki bakanın ifşa ettiği belediyenin başkanının söylediği ortada olan bir sorumsuzluğa dair hala şu ana kadar bir açıklama yok. Zaten siz hep böylesiniz. Varsa yoksa bizim belediylerimiz. Sizin belediyelerinizde ifşa ortaya çıkan hiçbir olay cezalandırılmadı.”