‘Seyircisiz’ maçta Sakaryaspor yedek kulübesine saldırı!

Yayın tarihi: 3 Şubat 2021 Çarşamba 8:59 pm - Güncelleme: 3 Şubat 2021 Çarşamba 8:59 pm

Koronavirüs kısıtlamaları nedeniyle seyircisiz oynayan Misli.com 2’nci Lig Kırmızı Grup’un 21’inci haftasındaki Eyüpspor-Sakaryaspor karşılaşmasında, bir grup insan Sakaryaspor yedek kulübesine saldırdı.

Misli.com 2’nci Lig Kırmızı Grup’un 21’inci haftasında Eyüpspor deplasmanına çıkan Sakaryaspor, maçın ardından bir video paylaşarak, “Pandemi nedeniyle ‘seyircisiz’ oynanan müsabakada, içeriye nasıl girdiği bilinmeyen bir grup yedek kulübemize saldırdı” ifadelerini kullandı.

1-1’lik beraberlikle tamamlanan maçın ardından bir grup Eyüpsporlu ve konuk takım arasında gerginlik yaşandı. Gerginliğin ardından yaşanan arbede ile ilgili bir açıklama yapan Sakaryaspor Kulübü, “Pandemi nedeniyle ‘seyircisiz’ oynanan müsabakada, içeriye nasıl girdiği bilinmeyen bir grup yedek kulübemize saldırdı. Yaşanan olayları kınıyor, takdiri spor kamuoyuna bırakıyoruz!” dedi.

Sakaryaspor yönetiminin, yaşanan bu olayı Futbol Federasyonu’na bildirdiği öğrenildi.

SAKARYASPOR’DAN PAYLAŞIM

Konu üzerine sosyal medya hesabından paylaşım yapan Sakaryaspor, “Pandemi nedeniyle ‘seyircisiz’ oynanan müsabakada, içeriye nasıl girdiği bilinmeyen bir grup yedek kulübemize saldırdı. Yaşanan olayları kınıyor, takdiri spor kamuoyuna bırakıyoruz!” dedi.

İşte o paylaşım;