Şeyhmus Tatlıcı eşine cinsel saldırı ve darp iddiasıyla hakim karşısında… Görüntüler Flaş bellekte

Yayın tarihi: 3 Mayıs 2019 Cuma 2:06 pm - Güncelleme: 3 Mayıs 2019 Cuma 2:06 pm

74 yaşında hayatını kaybeden ve ailesine 1.5 milyar dolarlık servet bırakan iş adamı Şeyhmus Tatlıcı’nın kendi adını taşıyan küçük oğlu ünlü iş adamı Şeyhmus Tatlıcı, şoke eden iddialarla gündeme geldi. Boşanma davasında dayak görüntülerinin olduğu iddia edilen flaş bellek mahkemeye sunuldu. İddiaya göre; Şeyhmus Tatlıcı, Bodrum’da tanıştığı Melisa Hoşkal ile 2016 yılının Haziran ayında gizlice evlendi. Evliliklerinin ilk yılında hamile kalan Melisa Tatlıcı ve eşi arasında tartışma çıktı. Şeyhmus Tatlıcı, hamile eşine tehdit ve hakaret etti, şiddet uyguladı ve cinsel saldırıda bulundu.

İş adamı Şeyhmus Tatlıcı’nın, eşi Melissa Tatlıcı’yı hamileyken darp ettiği ve cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanmasına devam edildi. Sanık avukatları, mahkemeye olay günü yaşananlara ilişkin görüntü bulunduğu iddia edilen bir flash bellek sundu.

İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dün görülen duruşmada sanık Şeyhmus Tatlıcı’nın avukatları hazır bulundu. Duruşmaya şikayetçi Melissa Tatlıcı ile avukatları da katıldı. Duruşmanın başlamasının ardından mahkeme tanıkları dinledi.

Tanıkların dinlenilmesinin ardından görüşü sorulan cumhuriyet savcısı, Melissa Tatlıcı ile Şeyhmus Tatlıcı arasındaki devam eden boşanma davasına ilişkin dosyanın incelenmesini ve sanık avukatlarının sunduğu içinde davaya ilişkin görüntülerin olduğu iddia edilen flash belleğin bilirkişi tarafından incelenmesini talep etti. Savcının görüşünün ardından ara kararını açıklayan mahkeme başkanı, boşanma dosyası için İstanbul 14. Aile Mahkemesi’ne yeniden yazı yazılmasına karar verdi. Mahkeme ayrıca sanık avukatlarının sunduğu flash bellekteki görüntülerin gizli çekim olup olmadığı ve uygunsuz video ya da resim içermediğine dair beyanlar dikkate alınarak delil olma ihtimaline karşı flash belleğin bilirkişi tarafından incelenmesine de hükmetti.  Mahkeme eksikliklerin giderilmesi ve dinlenilmeyen tanıkların dinlenmesi için duruşmayı erteledi.

İDDİANAMEDEN

Şeyhmus Tatlıcı’nın (31) Kanlıca’daki evinde yaşanan olayın iddianamesinde ünlü iş adamının telefonuna eski kız arkadaşından mesaj geldiği bu mesajı eşi Melissa Tatlıcı’nın (26) görmesi üzerine evli çiftin arasında tartışma çıktığı aktarıldı. İddianamenin devamında Şeyhmus Tatlıcı’nın tartışma esnasında eşine hakaretlerde bulunduğu ile hamile eşinin kollarını sıktığı, temizlik sopasıyla bacaklarına vurduğu ve yaralanan eşine cinsel saldırıda bulunduğu da anlatılmıştı. Şeyhmus Tatlıcı’nın ‘yaralama’ ‘cinsel saldırı’, ‘hakaret’ ve ‘tehdit’ suçlarından 18 yıla kadar hapis cezası istenmişti.

KÖPEĞE UYUŞTURUCU İDDİASI

Mahkemeye sunulan ve Şeyhmus Tatlıcı’nın marjinal hayatından izler taşıyan görüntülerde; Şeyhmus Tatlıcı ve aralarında ‘Survivor’ yarışmasıyla ünlenen B.Y.’ın bulunduğu bir grup uyuşturucu madde içiyor. İddiaya göre bir diğer videoda ise Şeyhmus Tatlıcı, köpeğinin kafasına havlu geçirerek ona uyuşturucu madde içiriyor. Ardından köpeğin uyuşturucu etkisinde yalpalayarak yürüdüğü görülüyor.

Şeyhmus Tatlıcı