Seyhanlı hentbolcular’da hedef galibiyet

Yayın tarihi: 9 Ocak 2020 Perşembe 4:16 pm - Güncelleme: 9 Ocak 2020 Perşembe 4:16 pm

Erkekler Hentbol Birinci Ligi’nde ilimizi temsil eden Seyhan Belediyespor ikinci yarının ilk maçında Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda, Ankara Hentbol İhtisas Spor Kulübü’nü konuk edecek.

2.yarı hazırlıklarının çok iyi geçtiğini belirten Seyhan Belediyespor Erkek Hentbol Takım Teknik Sorumlusu Mehmet Bilbek, “ 2.yarıdan umutluyum. Sporcularıma güveniyorum. Yarın oynayacağımız, Ankara İhtisas Spor Kulübü karşılaşmasını kayıpsız kapatmalıyız. Bunu da başaracağımıza inanıyorum. Bizlerin her zaman yanında yer alan Seyhan Belediye Başkanımız ve Onursal Başkanımız Akif Kemal Akay başta olmak üzere yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum” dedi.

KÜÇÜK KIZ VOLEYBOL TAKIMI RAKİP TANIMIYOR

Seyhan Belediyespor Küçük Kız Voleybol takımı 9 haftadır set vermeden kazanma başarısı gösteriyor. 2005-2006 doğumlu sporcuların mücadele ettiği kategoride namağlup lider olduklarını belirten Antrenör Göksel Özbek, “ Elde edilen başarı gelecek açısından çok büyük bir önem taşımakta. Önümüzdeki yılların yıldız voleybolcu adayları olan sporcularımı kutluyorum. Bu gidişatı devam ettireceğimizi umut ediyorum” diye konuştu.

 

Antrenör Göksel Özbek