Seyhan’dan anne babalara konferans

Yayın tarihi: 18 Kasım 2019 Pazartesi 3:08 pm - Güncelleme: 19 Kasım 2019 Salı 3:11 pm

Seyhan Belediyesi, çocukların yeteneklerinin ortaya çıkarılması amacına katkı vermek adına anne-babalara yönelik “Çocuklar Nasıl Başarır?” ve “21.Yüzyıl Başarı becerileri” konulu konferans verdi.

Akademisyen Bahar Eriş, Seyhan’da

Geleceğe umut dolu, nitelikli, özgüven sahibi çocukların yetiştirilmesine katkı vermeyi sürdüren Seyhan Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü aracılığıyla Anne – Babalara yönelik

“Çocuklar Nasıl Başarır?” ve “21.Yüzyıl Başarı becerileri” konulu konferans düzenledi.

 

AMAÇ ÇOCUKLARIN YETENEKLERİNİN ORTAYA ÇIKARILMASINA KATKI

Akademisyen Yazar Bahar Eriş’in verdiği konferansa, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Belediye yetkilileri ile anne-babalar katıldı.
Yarınların güvenle emanet edileceği çocukların en iyi şekilde yetiştirilmesine olanak sağlamak adına Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezinde verilen konferansta Akademisyen Yazar Bahar Eriş, anne-babalara çocuklarının içinde keşfedilmeye değer yeteneklerin ortaya çıkarılmasına katkı verecek bilgiler aktardı.

“ÇOCUĞA, POTANSİYELİNİ, PERFORMANSA ÇEVİRECEK BECERİLER KAZANDIRILMALI”

Ücretsiz olarak gerçekleştirilen Konferansta konuşan Eriş, Kazanılmış özgüvenin, balon özgüvenden farklı olarak; çaba, bilgi ve beceriyle elde edilen somut sonuçlardan elde edildiğini aktardı. Çocuğu pohpohlamak ya da işini kolaylaştırmanın veya onun yerine işini yapmanın doğru olmadığını ifade eden Eriş, “Çocuğun işini kolaylaştırmak yerine, potansiyelini performansa çevirecek beceriler kazandırmak en doğru olandır” dedi.

AKAY’DAN AKADEMİSYEN ERİŞ’E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Anne ve babaların sorularını da yanıtlayan Akademisyen Yazar Bahar Eriş’e konferans sonunda Başkan Akif Kemal Akay tarafından plaket sunuldu.