Seyhan’da, amatörlerin yüzü gülmeye devam ediyor

Yayın tarihi: 6 Ocak 2020 Pazartesi 4:23 pm - Güncelleme: 10 Şubat 2020 Pazartesi 4:33 pm

 Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın, amatör spora olan desteği bitmiyor. Başkan Akay’ın talimatıyla Seyhan Belediyespor Kulübü’nün bütçesiyle TEMSA’dan alınacak olan iki otobüs amatör spor kulüplerin deplasman ulaşımlarında kullanılacak.

DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Amatör Spor Kulüplerin, gençliğin iyi noktalara gelmesinde önemli bir misyon üstlendiğini belirten Seyhan Belediye Başkanı ve Seyhan Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Akif Kemal Akay, “ Spor kulübümüzün bütçesiyle TEMSA’dan iki otobüs alınması konusunda çalışmalar başlandı. Alınacak otobüsler, kulüplerimizin deplasman ulaşımlarında kullanılacak. Desteğimiz bununla kalmayacak. Tüm imkanlarımızı seferber ederek Adana sporunun daha iyi noktalara gelmesi anlamına katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

ERKEK VOLEYBOLCULAR 2.YARIYA GALİBİYET İLE BAŞLADI

Erkekler 2.Liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor Voleybol takımı geçtiğimiz Pazar günü Menderes Spor Salonu’nda konuk ettiği K.Maraş Atçı Gençlikspor karşısında iyi bir oyun sergileyerek müsabakayı 3-0 kazanma başarısı gösterdi.

FUTBOL TAKIMI BERABERE KALDI

Süper Amatör Küme Futbol Ligi’nde mücadele eden Seyhan Belediyespor , ikinci yarının ilk maçında Denizli Mithatpaşaspor ile 1-1 kaldı. 21 puan ile 4.sırada bulunan Mav-Beyazlılar bu hafta sonu deplasmanda Baklalıspor’un konuğu olacak.