Seyhan Soylu ve Nihat Doğan tartıştı: Sizin gibi dalkavuklar yüzünden….

Yayın tarihi: 21 Aralık 2021 Salı 2:38 pm - Güncelleme: 21 Aralık 2021 Salı 2:38 pm

Flash Tv’de yayınlanan Al Sana Haber adlı magazin programında Moderatör Seyhan Soylu ve Nihat Doğan arasında tartışma çıktı.

Programda Türkiye’nin ekonomik durumu gündeme gelince Nihat Doğan söz alarak “Kardeşim ülkenin durumu ortada. Halk evine ekmek götüremiyor, halkımız geçinemiyor. Sn. Cumhurbaşkanımızda bizimde eksiklerimiz var diye açık açık söylüyor. Bu ülkeyi yönetenler bile hata yaptıklarını söylerken, benim ülkemin yalılarda yaşayan insanları da böylesine popülist söylemlerle halkın karşısında zalimin yanında oluyor. Halk aç demek çok mu zor? İşinize geldi mi Nas suresi üzerinden hareket ediyoruz. Allah’ın ayeti üzerineyse ben de söylüyorum. Hırsızların da elini kesin, fakirin, yetimin, garibin malına göz dikenin gözünü çıkarın ve bunu Allah için yapın. Ama işinize geldiğinde mücahit işinize gelmediğinde müteahhit olmayın” yorumunda bulundu.

Nihat Doğan’ın bu ifadeleri sonrası Moderatör Seyhan Soylu, “Ne demek Şeriat mı gelsin yani? Bunu mu istiyorsun? Bırakın bu muhalif sözleri. Demokratik ülkelerde böyle şeyler olabilir mi?” dedi. İkili programa ara verilince normale döndü.