Seyhan, Futsal’da çeyrek finale yükseldi

Yayın tarihi: 16 Ocak 2020 Perşembe 2:00 pm - Güncelleme: 13 Şubat 2020 Perşembe 3:39 pm

Seyhan Belediyespor Futsal Ligi’nde mücadele eden Seyhan Belediyespor, Konya’da gerçekleşen müsabakalarda başarılı sonuçların altına imza atarak çeyrek finale yükseldi ve gelecek sezon Süper Ligde oynama hakkını elde etti.

Konya’da yapılan müsabakalarda ilk maçlarında Diyarbakır Ali Paşa’yı 5-3 yenerek iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Seyhan Belediyespor Futsal takım Antrenörü Yahya Kantur, “ İkinci karşılaşmada ise Konya Büyükşehir Belediyespor’u 9-7 yenerek çeyrek finale adımızı yazdırdık ve önümüzdeki sezon kurulacak olan Süper Lige yükselmeyi garantiledik. Başarılı performanslarıyla bizleri mutlu eden sporcularımı kutluyorum” dedi.

KANTUR: BELEDİYE BAŞKANIMIZ DESTEĞİNİ ESİRGEMİYOR

Sporun ve sporcunun her zaman yanında yer alan Seyhan Belediye Başkanı ve Seyhan Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Akif Kemal Akay’a, desteği için teşekkür eden Kantur, “ Başkanımız branş ayrımı yapmaksızın bizlerden desteğini esirgemiyor. Bizde bu desteğin karşılığı olarak başarılı olmak adına büyük bir özveride bulunmaktayız. Teknik ve sporcu kadrosu olarak daha iyi neticelerin altına imza atarak Adanamızı ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.