Seyhan Belediyespor’dan galibiyet

Yayın tarihi: 7 Ekim 2019 Pazartesi 5:20 pm - Güncelleme: 7 Kasım 2019 Perşembe 3:27 pm

Deplasmanlı Erkekler Hentbol Birinci Ligi’nde,Adana’yı temsil eden Seyhan Belediyespor geçtiğimiz pazar günü Yüreğir Kapalı Spor Salonu’nda konuk ettiği İstanbul Bahçelievler Belediyespor Hentbol takımını 27-19 yenerek ligin ikinci haftasını galibiyet ile kapadı.

 

İstanbul temsilcisi Bahçelievler Belediyespor karşısında ilk ve ikinci devrede oyunun hakimi olan Seyhan Belediyesporlu Hentbolcular ortaya koymuş oldukları performans ile izleyenlerden yoğun alkış aldı. Rakipleri karşısında iyi bir oyun ortaya koyup kazanma başarısı gösterdiklerini belirten Seyhan Belediyespor Hentbol Takım Antrenörleri Mehmet Bilbek ve Atilla Arslan, “Hafta içerisinde yapılan çalışmalarımız çok iyi geçti. Bunu karşılaşmaya yansıtarak istediğimiz sonucu elde ettik”dediler.

Başkan Akay’a teşekkür

Seyhan Belediye Başkanı ve Seyhan Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Akif Kemal Akay’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Antrenörler Mehmet Bilbek ve Atilla Arslan, “ Bizlerin her zaman yanında yer alarak başarılı olmamız adına ne gerekiyorsa yapmakta. Bizde bunun karşılığını başarı olarak iade etmek istiyoruz. Alınan galibiyet ile çıkışa geçtik. Bu hafta sonunda Tokat deplasmanına gideceğiz. Hedefimiz kazanmak. Çalışmalarımız bu paralelde belirlenilen program doğrultusunda gerçekleşecek” diye konuştu.

İlgi büyüktü

Yüreğir Kapalı Spor Salonu’nda oynanılan Seyhan Belediyespor-Bahçelievler Belediyespor Hentbol karşılaşmasına ilgi büyüktü. Seyhan Belediye Başkan Yadımcısı ve Seyhan Belediyespor Kulüp Başkanı Selçuk Özkök,Seyhan Belediyesi Basın Yayın Müdürü ve Seyhan Belediyespor Kulübü Genel Kaptanı Gökhan Üney başta olmak üzere çok sayıda Adanalı hentbolsever karşılaşmayı izledi.