Zirve yarışında Seyhan Belediyespor’dan galibiyet haftası

Yayın tarihi: 10 Kasım 2019 Pazar 9:05 am - Güncelleme: 11 Kasım 2019 Pazartesi 3:01 pm

Seyhan Belediyespor, geçtiğimiz hafta sonunda değişik branşlarda aldığı başarılı sonuçlar ile damgasını vurdu. Erkek ve Kadın Voleybol takımının yanı sıra Futbol takımı rakiplerine şans tanımayarak galibiyete uzanan taraf oldular.

Mavi-Beyazlılar, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü münasebetiyle müsabakalara, “NE MUTLU ATATÜRKÜM DİYENE” yazılı anlamlı pankartlarla çıktılar. Pankartlar karşılaşmaları izleyenler tarafından büyük bir alkış aldı.

Deplasmanlı Erkekler 2.Liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor Voleybol takımı önceki gün Menderes Spor Salonu’nda konuk ettiği İslahiye Anadolu Lisesi’ni 3-0 yenme başarısı gösterdi. Ligin ilk haftasında deplasmanda Maraş Atıcı Gençlikspor’u da aynı skorla yenen Mavi-Beyazlılar ikinci haftayı da kayıpsız geçerek şampiyonluk hedefine emin adımlarla ilerledi. Antrenör Serdar Pehlivan, “İkide iki yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sporcularımı kutluyorum.” dedi.

KADIN VOLEYBOLCULAR 3-2 KAZANDI

Kadınlar 2.Liginde Adana’yı temsil eden Seyhan Belediyespor ikinci hafta Menderes Spor Salonu’nda Adana Voleybolspor ile karşılaştı. Müsabakayı 3-2 kazanan Kadın Voleybolcular ikinci haftada galibiyete ulaşmanın sevincini yaşadılar. Antrenör Göksel Özbek, “Galibiyete ihtiyacımız vardı. Bunu da aldık. Sporcularımı tebrik ediyorum. Daha iyi performans sergileyerek iyi neticelerin altına imza atıp arzulanılan noktaya ulaşmak istiyoruz.” diye konuştu.

FUTBOL TAKIMINDAN SÜPER GALİBİYET

Adana Süper Amatör Küme Futbol Ligi’nde zirve yarışı içerisinde yer alan Seyhan Belediyespor futbol takımı ligin 6.haftasında Karaisalıspor ile Muharrem Gülergin Stadı’nda puan mücadelesine çıktı. Rakibi karşısında iyi oyununu 4-1’lik farklı galibiyet ile süsleyen Mavi-Beyazlıların gollerini Serbay (2), Onur ve Can kaydetti. Bu galibiyet ile puanını 14’e yükselten Seyhan Belediyespor hafta sonunu BAY olarak geçirecek. Antrenör Fuad Kınalı, “ Her geçen gün daha iyi konuma geliyoruz” dedi.

HENTBOLCULAR GALİBİYETİ SON SANİYEDE KAÇIRDI

Birinci ligde mücadele eden Seyhan Belediyespor Erkek Hentbol takımı Pazar günü deplasmanda Bolu Sebenspor ile karşılaştı. Güçlü rakibi karşısında ilk devreyi 17-14 önde kapatan Mavi-Beyazlılar, uzun süre önde götürdüğü müsabakayı son saniyede yediği gol ile 34-34 berabere tamamladı. Antrenör Mehmet Bilbek, “İyi oyunumuzun karşılığı galibiyet olmalıydı. Son dakika golüyle galibiyeti kaçırdık. Sporcularımın ortaya koymuş olduğu performans gelecek için umut verdi” diye konuştu.

 

FOTO: Sportif Seyhan @sportifseyhan