Seyhan Belediyespor, Malatya’ya geçit vermedi

Yayın tarihi: 21 Ocak 2020 Salı 5:23 pm - Güncelleme: 21 Ocak 2020 Salı 5:23 pm

Deplasmanlı Erkekler Voleybol 2.Liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor Pazar günü Menderes Spor Salonu’nda konuk ettiği Malatya Büyükşehir Belediyespor’u 3-2 yenerek önemli .bir galibiyetin altına imza attı.

2.YARIDA KAYBETMEDİLER

Ligin ikinci yarısına süper bir başlangıç yaptıklarını belirten Seyhan Belediyespor Erkek Voleybol takımı Teknik Sorumlusu Serdar Pehlivan, “ İlk maçımızda K.Maraş Atıcı Gençlikspor’u 3-0, ikinci hafta deplasmanda İslahiye Anadolu Lisesi’ni 3-1, 3.hafta da ise Malatya temsilcisi Büyükşehir Belediyespor’u 3-2 yenerek grupta 3.sırada bulunmaktayız. Hafta sonu deplasmanda Osmaniye İstiklal Ortaokulu’na konuk olacağız. Hazırlıklarımız iyi geçiyor. Herşey yolunda.Kazanıp play-off’a bir adım daha yaklaşmak düşüncesindeyiz” dedi.

BASKETBOLCULAR NAMAĞLUP YOLA DEVAM

Bu arada, Seyhan Belediyespor Büyük Erkek Basketbol takımı ise kazanmaya devam ediyor. Mavi-Beyazlılar, 6.hafta müsabakasında Elit Spor Kulübü’nü 128-30 kazanarak namağlup ünvanını korudu. Antrenör Azizcan Ekici, “ Birlik ve beraberliğimiz mükemmel. İyi çalışıyoruz. Geride kalan haftalarda elde edilen neticelerden dolayı sporcularımı kutluyorum. Hedefimize ulaşarak beklentileri boşa çıkartmayacağımız kanısındayım” şeklinde konuştu.