Seyhan Belediyespor hentbolda çıkışta

Yayın tarihi: 20 Ocak 2020 Pazartesi 5:08 pm - Güncelleme: 10 Şubat 2020 Pazartesi 6:40 pm

Erkekler Hentbol Birinci Liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor geçtiğimiz cumartesi günü deplasmanda karşılaştığı İstanbul Bahçelievler Spor Kulübü’nü 39-29 yenerek ikinci yarının ikinci haftasını da kayıpsız kapatarak çıkışını devam ettirdi.

BİLBEK:ÇIKIŞIMIZ SÜRECEK

Ligin ilk yarısında yendikleri Bahçevlievler Spor Kulübü’nü deplasmanda da yenerek rövanşı da vermediklerini belirten Seyhan Belediyespor Hentbol takımı Antrenörü Mehmet Bilbek, “ İlk yarının sona ermesiyle verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdik ve 2.yarıya çok iyi hazırlandık. İlk iki karşılaşmada alınan galibiyetlerde bunun göstergesidir. Sporcularımı kutluyorum. 1 Şubat’ta aynı puana sahip Tokat Gençlikspor’u sahamızda konuk edeceğiz. Bu karşılaşmayı da kazanıp başarılı neticeler almaya devam etmek istiyoruz” dedi.

FUTBOL TAKIMI 6-2 KAZANDI

Süper Amatör Küme Futbol Liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor futbol takımı Pazar günü K.K.Kardeşler Stadı’nda karşılaştığı Akkapıspor’u 6-2 yendi. Mavi-Beyazlılar hafta sonu Yüksel Gençlikspor ile puan mücadelesine çıkacak.