Seyhan Belediyespor, bölgesel lige yükseldi

Yayın tarihi: 17 Şubat 2020 Pazartesi 2:40 pm - Güncelleme: 18 Şubat 2020 Salı 2:43 pm

Büyük Erkekler Basketbol Ligi’nde, Seyhan Belediyespor Kulübü namağlup Adana şampiyonu oldu ve yeni sezonda Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi’nde (EBBL) mücadele etme hakkını kazandı.

Menderes kapalı Spor Salonu’nda oynanılan final karşılaşmasında Çukurova Üniversitesi’ni 87-59 yenen Mavi-Beyazlıların kupasını, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay verdi.

BAŞKAN AKAY, İKİ TAKIMI DA KUTLADI

Göreve geldikleri ilk günden bu yana spora ve sporcuya branş ayrımı yapmaksızın destek verdiklerini belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Belediye olarak kanunlar çerçevesinde her branşa desteğimiz sürüyor. Kentimizin sporda iyi noktalara gelebilmesi adına tüm şartları zorlamaktayız. Kulüplerimizin başarılı olması bizleri de son derece mutlu ediyor. Başarılı sporcular yetiştirmeliyiz. Adana birincisi olan Seyhan Belediyespor ve 2.olan Çukurova Üniversitesi Basketbol takımlarımızı kutluyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

EKİNCİ’DEN, BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR

Zorlu lig maratonunu namağlup şampiyon olarak tamamladıklarını belirten Seyhan Belediyespor Kulübü Basketbol Antrenörü Azizcan Ekinci, “ İlk haftadan son haftaya kadar alınan başarılı sonuçlar ile şampiyon olmayı hak ettik. Sporcularımızı göstermiş oldukları performanstan dolayı kutluyorum. Bizlerin her zaman yanında yer alıp desteğini esirgemeyen ve final karşılaşmasına gelerek kupamızı takdim eden Sporcu dostu Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay’a teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.