Seyhan Belediye Başkanı, mahalle mahalle gezdi

Yayın tarihi: 27 Eylül 2019 Cuma 3:56 pm - Güncelleme: 27 Eylül 2019 Cuma 3:56 pm

Göreve geldiği günden itibaren kurumsal çalışmalar dışında sürekli halkla iç içe olan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Gülpınar, Yeşilyuva, Mirzaçelebi, Gülbahçesi ve Barbaros Mahallelerini ziyaret ederek, Muhtarları dinledi ve halkla kucaklaştı.

MUHTARLARI ZİYARET ETTİ

Başkan Akay, teknik ekibin de katıldığı ziyaretlerin ilkini Gülpınar ve Yeşilyuva Mahallelerine yaptı. Gülpınar Mahalle Muhtarı Tahir Yesin ve Yeşilyuva Mahalle Muhtarı Ali Bölükbaşı ile görüşen Başkan Akay, parklarda inceleme yaptı. Mahalle aralarında dolaşarak esnafa “hayırlı işler” temennisini dile getiren vatandaşla sohbet eden Başkan Akay daha sonra Mirzaçelebi, Gülbahçesi ve Barbaros Mahallelerine geçti.

YAŞAM STANDARTININ ARTMASI İÇİN HİZMET KALİTESİ İYİLEŞTİRİLİYOR

Gülbahçesi Mahalle Muhtarı Abdülgani Önen, Mirzaçelebi Mahalle Muhtarı Doğan Doğramacı ve Barbaros Mahalle Muhtarı Abdul Baki Aybay’ı ayrı ayrı ziyaret eden Başkan Akay talepleri dinledi. Mahalle Muhtarlarıyla parkları ve Belediye hizmetlerini ilgilendiren alanları inceleyen Başkan Akay, yaşam standartlarının arttırılması için hizmet kalitesinin iyileştirilmesi için talimatlar verdi. Ziyaretlerde Başkan Akay’a halkın, özellikle çocukların ilgisi görülmeye değerdi.

“PARKLARDA TAŞ DEĞİL, YEŞİL BOL OLMALI”

Başkan Akay Mahallelerde yaptığı incelemelerde parklarda taş değil, yeşil alanların daha çok olması konusunda teknik ekibe talimat verdi. Akay parklarda, kullanılan zorunlu alanlar dışında taş alanların kaldırılarak yeşil alana dönüştürülmesini istedi. Ayrıca, halkın yeşil alanlardan daha fazla faydalanabilmesi için gerekli düzenlemelerin yapılması talimatını verdi. Mahalle Muhtarları, kendilerini ziyaret edip, halkın sorunlarını yerinde tespit ederek çözümü konusunda talimatlar veren Başkan Akay’a teşekkür ettiler.