Sex and the City yıllar sonra bir eksikle dönüyor

Yayın tarihi: 11 Ocak 2021 Pazartesi 4:51 pm - Güncelleme: 11 Ocak 2021 Pazartesi 4:51 pm

Bir döneme damga vuran ‘Sex and the City’ dizisi ‘And Just Like That…’ ismiyle ve Samantha karakterini canlandıran Kim Cattrall olmadan ekranlara geri dönüyor.

BBC Türkçe’de yer alan habere göre HBO Max, 1998 – 2004 yılları arasında yayımlanan ve sonrasında iki filmi çekilen altı sezonluk ‘Sex and the City’ isimli dizinin ‘And Just Like That…’ adıyla ekranlara geri döneceğini açıkladı. Yarımşar saatlik 10 bölümden oluşacak yeni dizinin çekimlerine bahar sonunda başlanacağını belirtildi.

30’lu yaşlardaki New Yorklu kariyer sahibi dört arkadaşın öyküsünü anlatan dizide orijinal kadrodan Sarah Jessica Parker (Carrie), Cynthia Nixon (Miranda) ve Kristin Davis (Charlotte) rol alacak. Samantha karakterini canlandıran Kim Cattrall ise ‘And Just Like That…’te olmayacak.

Sarah Jessica Parker ile kavgalı olduğu bilinen Cattrall, Temmuz 2019’da “Bir daha asla Sex and the City filminde rol almayacağını” açıklamıştı.

HBO Max’ın açıklamasında yeni dizinin “30’lu yaşlarda başlayan karmaşık bir yaşam gerçekliği ve dostluk yolculuğunun 50’li yaşlardaki daha karmaşık bir yaşam gerçekliği ve dostluk serüvenine” odaklanacağı açıklandı.