Şevket Çoruh’un yer aldığı dizinin çekildiği gecekondu mühürlendi!

Yayın tarihi: 7 Mart 2024 Perşembe 12:40 am - Güncelleme: 7 Mart 2024 Perşembe 12:40 am

Şevket Çoruh‘un yer aldığı ve ilk bölümü cumartesi akşamı yayınlanacak olan MedYapım imzalı “Korkma Ben Yanındayım” dizisinin çekildiği gecekondu mühürlendi.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, cumartesi akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan NOW’un Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu, Muray Aygen, Didem Balçın gibi ünlü oyuncuları buluşturan MedYapım imzalı “Korkma Ben Yanındayım” dizisinin ev sahnelerinin çekildiği Beykoz’daki gecekondu belediye tarafından  “plato ruhsatı” olmadığını gerekçesiyle mühürlendi.

Şevket Çoruh 5 yıllık eşiyle düğün yaptı!

MedYapım geçen ay çekim izni almak için Beykoz Belediyesi’ne 60 bin TL ödediği belirtilirkten dizi sektöründe bu gerekçe ile ilk kez bir belediye ev mühürlemiş oldu.  Film şirketi mekanın plato değil, gerçek bir mekan olduğunu belirterek ilk kez yaşadıkları durum karşısında büyük bir şok yaşadı. Bütün dizilerin gerçek mekanlarda çekildiğine dikkat çeken MedYapım geçmişte Beykoz Adliyesi, Beykoz Belediyesi ve Beykoz Devlet Hastanesi‘nde de çekim yaptıklarını hatırlattı ve hiçbirinin plato ruhsatının olmadığına vurgu yaptı.

EVDE YAŞAYAN AİLE DE EVİNE GİREMİYOR

Beykoz Belediyesi’nin mühürlediği gecekonduya evin sahibi aile de giremiyor. Belediye görevlilerinin buzdolabında bozulacak malzeme olduğu için elektrik şalterini kaldırmadıklarını da zapta not düşmesi de dikkat çekti.

“YOK MU KORKMA BEN YANINDAYIM DİYEN”

Şevket Çoruh, haberi sosyal medya hesabından paylaşarak Belediye’nin mühürleme kararına tepki gösterdi. Çoruh, “Yok mu korkma ben yanındayım diyen!Ne istediniz evimden? Selo üç çocukla evsiz mi kalsın? Dizi de bile olsa fakire tahammül yok. Dizinin ismini mi değiştirip “Korkma ben yalıdayım” mı yapsak? Duyun sesimizi..” dedi.

Kaynak: TELE1