Sevilen yerli dizi Kulüp’ün ikinci kısım fragmanı yayınlandı

Yayın tarihi: 2 Aralık 2021 Perşembe 1:11 pm - Güncelleme: 13 Ocak 2022 Perşembe 5:22 pm

Netflix’te yayınlanan ve izleyicilerin büyük beğenisini toplayan Kulüp dizisinin ikinci kısım fragmanı ve yayınlanma tarihi açıklandı.

Eski İstanbul teması, konusu, dekoru ve oyuncularıyla dikkat çeken Kulüp dizisi 2. sezon bölümleri 6 Ocak Perşembe günü yayınlanacak.  Netflix yaptığı paylaşımla dizinin hem ikinci kısım fragmanını hem de ikinci kısmın yayın tarihini duyurdu.

KULÜP DİZİSİNİN KONUSU NE?

Eski bir mahkum olan Matilda, 1955 yılının en önemli gece kulüplerinden birinde çalışır. Matilda’nın kızı Raşel, o hapisten çıkana kadar varlığından bihaberdir. Kızı ile arasında güzel bir ilişki kurmaya çalışan Matilda, Raşel’i Pera’nın belalısı olan Fıstık İsmet’ten uzak tutmak için çabalar. Matilda aynı zamanda patronu olan Orhan, gece kulübü yöneticisi Çelebi ve sanatçı Selim’in egoları ile de mücadele etmeye çalışır. Kulübe ayak basmasıyla ortama farklı bir ruh katan Matilda, çalışanlar için cehennem olan kulübü bir yuva haline getirir.

DİZİDE HANGİ OYUNCULAR YER ALIYOR?

Kulüp dizisinin oyuncu kadrosunda Evlilik Hakkında Her Şey ile son olarak karşımıza çıkan Gökçe Bahadır’ın yanı sıra Barış Arduç, Salih Bademci, Fırat Tanış, Metin Akdülger, Asude Kalebek gibi isimler yer alıyor.

Salih Bademci’den Kulüp dizisi setinde Tarkan performansı

Netflix’in ‘Kulüp’ dizisi için Türkiye Yahudileri ne diyor?