Sevgisizlikten yaşamına son veren gencin mektubu

Yayın tarihi: 5 Ocak 2022 Çarşamba 11:06 am - Güncelleme: 5 Ocak 2022 Çarşamba 12:16 pm

Aydın’da Yunus Gezer isimli bir genç, sevgisizlikten yaşamına son verdiğini, el yazısı bulunan bir mektupla bildirerek yaşamına son verdi.

Aydın’ın Efeler ilçesinde yaşamını sürdüren 25 yaşındaki Yunus Gezer, “Bu bir intihar mektubudur” başlıklı yazısını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Herhangi bir madde ya da alkol etkisinde olmadığının altını çizen genç, “sevgisizlik” sebebiyle yaşamını sonlandırdığını belirtti. Yaşamına son vermesinin sorumluluğunu bir kişiye değil herkese bağlayan Gezer, hayatını kaybetti.

“ARKAMDAN SAKIN ZATEN PSİKOLOJİSİ BOZUKTU DEMEYİN”

Gezer,  mektubunda bir avuç sevgiyi kendisinden mahrum edenleri asla affetmeyeceğini söyleyerek hayata veda etti. Henüz 25 yaşında olan gencin son satırlarında, “Bu bir intihar mektubudur. Öncellikle sorumlusu asla bir kişi değildir. Herkestir. Bunun böyle olmasını istemezdim. Çok denedim gerçekten çok denedim ama yıllardır başaramadım Kimse beni sevmedi. Sevgiden başka bir şey istemedim. Herkes bir avuç sevgiyi esirgedi benden. Sakın bunun bir anda alınmış bir karar olduğunu düşünmeyin. Hayattaki son ümidim 3 Ocak Pazartesi tükendi. Ümidimi çalanları, bir avuç sevgiyi benden esirgeyenleri asla affetmeyeceğim.

Tekrar belirtmek istiyorum. Herhangi bir uyuşturucu veya alkol etkisinde değilim. Tamamen hür irademle aldım bu kararı. Arkamdan sakın zaten psikolojisi bozuktu demeyin, gayet yerinde. Hakkımı kimseye helal etmiyorum. Kimse de bana etmesin. Umarım ölümüm hayatımdan daha değerli olur” ifadeleri yer aldı.