Sevgilisiyle beraber eşini öldüren kadın, adliyeye sevk edildi

Yayın tarihi: 11 Kasım 2020 Çarşamba 2:53 pm - Güncelleme: 11 Kasım 2020 Çarşamba 2:53 pm

Tuzla’da bir hastanede temizlik şefi olarak görev alan Özgür K., eşi Zeliha K. ve eşinin sevgilisi Cihat T. tarafından öldürüldü. Gözaltına alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Olay, pazartesi günü saat 13.00 sıralarında Tuzla Akfırat Mahallesi Göçbeyli Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bir hastanede temizlik şefi olarak çalışan Özgür K.’nın eşi Zeliha K. ile Cihat T. isimli kişinin arasında gönül ilişkisi vardı. Durumu öğrenen Özgür K. eşiyle görüşmek istedi.

Görüşmeye şüpheli Cihat T.’nin yakınları Mehmet T., Zehra A., Eda Nur A.’da geldi. Görüşmede Özgür K. önce Mehmet T. tarafından darp edildi. Özgür K. daha sonra Cihat T. ve Zeliha K. tarafından öldürüldü. Şüpheliler buradan otomobille kaçtı.

İSTANBUL’A GİRİŞ YAPTIKLARI SIRADA YAKALANDILAR

Şüphelileri yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri, şüphelilerin Gümüşhane’ye gitmek üzere yola çıktıklarını, daha sonra Çankırı’dan geri döndükleri tespit etti. Şüpheliler, İstanbul’a giriş yaptıkları sırada yakalanarak gözaltına alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.