Sevgililer gününde eski eşine çelenk gönderdi: Çok şükür iyi ki seni boşamışım

Yayın tarihi: 14 Şubat 2022 Pazartesi 3:46 pm - Güncelleme: 14 Şubat 2022 Pazartesi 3:47 pm

Sosyal medya fenomeni Pucca ve eski eşi Serhat Osman Karagöz, yine dikkat çeken paylaşımlarıyla gündem oldu. 14 Şubat nedeniyle eski eşine çelenk yollayan Pucca’ya Serhat Osman Karagöz’den yanıt gecikmedi.

Pucca, ayrıldığı eşi Serhat Osman Karagöz’e 14 Şubat Sevgililer Günü için Çok Şükür İyi ki Seni Boşamışım” notlu çelenk gönderdi. Karagöz yanıt olarak sosyal medya hesabından, “Tamam da çelenk de göndermezsin be. Öldüm sandım Mahalle cenazem var sandı.” dedi.

Osman Karagöz boşanma davasının devam ettiği dönem eşi Selen Pınar Işık’tan boşanmak istemediği şu sözlerle duyurdu, “Ya hacı biliyorum ben çok iyi bir adam olamadım. Bu konuşmalara nereden başlanır onu da pek çözemiyorum ama bekarken hayatımın kendi içinde en kaybolduğu anda evlendi. Düzenli hayata ayak uydurmam ilk başlarda zaman aldı ya evden çıkmadım ya sosyal oldum ya da çok sosyal olup saçmaladım ortasını bulamadım daha doğrusu. “Ben karımı seviyorum ve düzeleceğini biliyorum bu durumun. Biz seninle daha ne yollar aşacağız, başındayız daha dur. Ben ilk sınavda kağıdıma bakabilir miyim aptallığını yapmış olabilirim. Depresyonu anlamadım, değişimine ayak uyduramadım, korktum. Bunu da atlatırız, İllet, cazgır, inatçı bir kadın olmana rağmen ben seni böyle seviyorum.” dedi.

PuCCa’ya ‘erkeklere hakaretten’ 5 ay 18 gün hapis cezası