Sevdiklerinize Deneyim Hediye Ederek Farklılığınızı Ortaya Koyun!

Yayın tarihi: 23 Eylül 2021 Perşembe 5:59 pm - Güncelleme: 24 Eylül 2021 Cuma 11:28 am

Yenilik, farklılık, sıra dışılık ve orijinallik bu ayrıcalıklar, günümüzdeki hediye anlayışında kullanılan ancak etkisini çoktan yitirmiş olgular. Hediyeleşmek sadece günümüze ve ya son birkaç yüzyıla özgü bir kültür değil. Herhangi bir insanı mutlu etmek adına beklentisiz ve karşılıksız olarak bildiğimiz hediyenin anlamı; yer, zaman, mekan, şekil değişse bile aynı kalıyor. Aynı kalan bir durum daha var o da hediyenin formu. Bizler için özel günler yaklaştığında sevdiklerimize hediye ararken mağazalarda sunulan hediye formlarının hepsi aynı. Üstelik, son yüzyılda geriye kalan yüzlerce yıldan çok daha hızlı gelişme ve değişme gösterdiğimiz halde! Her gün farklı teknolojilere uyandığımız, her yıl yaşam koşullarının farklılaştığı bu yeryüzünde hediye formunun da değişme vakti çoktan geldi. Bodo.com, bu değişimi, hediye alanında yaptığı deneyim devrimi ile sizlerle buluşturdu. İnsan yaşamının en önemli olgusu olan zamanı, doğru ve kaliteli kullanımlarla şekillendirerek sizler için hazırladı.

Deneyim hediye nedir?

Deneyimin ne demek olduğunu zaten bilirsiniz. Çünkü son yıllarda oldukça sık karşılaşılan bir kelime haline geldi. Şimdiniz ve geleceğiniz için size en çok gerekenler: yaşayıp, görüp, hissedip, öğrenip kısacası deneyimleyip kendinize kazandırdıklarınızdır. Sevdiklerinize de bu kazanımları, en şık ve eğlenceli haliyle sağlayabilmeniz adına, bodo sıra dışı deneyim hediyelerini hazırladı. Burada o çoktan sıkıldığınız, obje formunda hediyelere yer yok! Zihninizle algılayıp, gözlerinizle görüp, kalbinizle hissedebildiğiniz benzersiz mutluluklar var. Elbette, herkes için farklı mutluluklar. Bodo’dan kendiniz veya sevdikleriniz için deneyimler seçerken ilk yapmanız gereken, mutlaka kategorileri incelemek. ‘’SPA ve Masaj’’, ‘’Tatil’’, ‘’Yeni Deneyim’’, ‘’Tekno’’, ‘’Adrenalin’’, ‘’Romantik’’, ‘’Sürüş Deneyimi’’, ‘’Atış Deneyimi’’, ‘’Oyunlar ve Partiler’’, ‘’Sanat’’, ‘’Aktivite’’, ‘’Su Aktiviteleri’’, ‘’Yemek Workshop’ları’’ ve ‘’Uçuşlar’’ kategorileri, bulmak istediğiniz alanla ilgili sınırlandırma yaparak, zamandan da tasarruf etmenizi sağlayacak. Bu kategorilerde yer alan, onlarca deneyim sayesinde, sevdiklerinizin hayatında unutulmaz izler bırakabilirsiniz.

Deneyim hediye önerileri

Bahsettiğimiz kategorilerde yer alan, devrimsel nitelikteki hediyelere, hep birlikte bir göz atalım! ‘’Airbus A320 Uçuş Simülatörü Deneyimi’’: Pilot adaylarının eğitimde kullandığı, uçuş simülatöründe kısa bilgi aktarımları sonrasında, farklı simülasyon denemelerine başlayabilirsiniz. ‘’Avrupa Yakasında Aroma Masajı’’: Bodo’nun sunduğu, diğer pek çok masaj deneyiminden biri olup, dinlenme ihtiyacı duyduğunu düşündüğünüz yakınlarınız için en mükemmel hediye olacaktır. ‘’Rüzgar Sörfü Deneme Dersi’’: karada simülasyon eğitimi ile başlayın, denizde gerçek bir macerayla devam edin. ‘’Çikolata Yapım Dersi’’: pek çok yemek workshop’undan biri olup, çikolata severlere sunmak isteyeceğiniz, çok özel bir hediye niteliği taşımaktadır. ‘’Arkadaş Grubu için Paintball’’: Arkadaşlarınız veya ailenizle değerlendirmek istediğiniz harika bir günü, unutulmaz kılacak deneyimlerden. Tüm deneyim hediyeleri incelemek için bodo.com internet mağazasını ziyaret edebilirsiniz.