SES’ten ikinci kayıp… Ali Çağın Kaygusuz’un Elazığ depremindeki twiti yürek yaktı

Yayın tarihi: 1 Kasım 2020 Pazar 1:18 pm - Güncelleme: 1 Kasım 2020 Pazar 1:24 pm

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES), İzmir Şube üyeleri olan hemşire Fatma Ertaş’ın oğlu Ali Çağın Kaygusuz’un de depremde hayatını kaybettiğini duyurdu. Kaygusuz, Elazığ depreminde ‘deprem vergileri nerede’ diye sormuştu…

SES, İzmir Şube üyelerinden Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi hemşiresi olan Fatma Ertaş’ın oğlu 22 yaşındaki Ali Çağın Kaygusuz’un hayatını kaybettiğini açıkladı.

İTO Genel Sekreteri’nin eşi ve iki çocuğu depremde yaşamını yitirdi

SES’den dün yapılan açıklamada da İzmir Şube Üyesi olan, hemşire Feray Demir’in oğlu 17 yaşındaki Arda Demir’in hayatını kaybettiğini duyurmuştu. Sendikadan yapılan açıklama şöyle:

“Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi’nde çalışan üyemiz Fatma Ertaş’ın oğlu Ali’yi İzmir depreminde yitirdiğimizi üzüntü ile öğrendik. Acımız tarifsiz. Hepimizin başı sağ olsun.”

DEPREM VERGİLERİNİ SORMUŞTU

Ali Çağın Kaygusuz, Elazığ depreminde sosyal medya hesabından şu paylaşımı yapmıştı:

Kahreden rapor! Yıkılan iki bina ‘tescilli çürük’

GÖZTEPE TARAFTARIYDI

Süper Lig ekiplerinden Göztepe, bir dönem kulüpte stajyer olarak da çalışan Kaygusuz’dan gelen üzücü haberin ardında şu paylaşımı yaptı:

“Başımız sağ olsun. Kardeşimiz Ali’yi, Ali Kaygusuz’u kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ali’ye Allah’tan rahmet, camiamıza ve ailesine sabırlar diliyoruz”

İzmir 6,9’luk depremle yıkıldı! Can kaybı 51’e yükseldi