Sertap Erener İstanbul Festivali’nin ‘onur konuğu’ oldu

Yayın tarihi: 11 Ağustos 2022 Perşembe 2:23 pm - Güncelleme: 11 Ağustos 2022 Perşembe 2:23 pm

İstanbul Festivali’nin dün gece yapılan ‘Onur Gecesi’nin konuğu Sertap Erener oldu. Yenikapı Etkinlik Alanı’nda düzenlenen konsere binlerce kişi katıldı.

Yenikapı’da düzenlenen İstanbul Festivali’nin dün geceki konuğu, Sertap Erener oldu. ‘Onur Gecesi’ adıyla yapılan konser öncesinde DJ performansları sergilendi.

“SERTAP ERENER İÇİN ‘ONUR GECESİ’ DÜZENLEMEK İSTEDİK”

Özen Onur Marketler Grubu’nun yan kuruluşu Onursal Tarım’ın genel müdürü Vedat Erdem, şunları söyledi:

“İstanbul’un en uzun süren festivalini yapıyoruz. Biz, Onur Marketler, Özen Grup olarak bu tür faaliyetleri destekleyen bir grubuz. Sadece ticari alanda yokuz, her konuda destek olmaya devam ediyoruz. 23 Temmuz’da başlayıp 14 Ağustos’a kadar sürecek olan konserlerde yaklaşık 50’yi aşkın sanatçıya her konuda destek vermeye çalışıyoruz. Bugün de bizim için özel bir gün. Özellikle Sertap Erener’in Eurovision Şarkı Yarışması’nda gösterdiği başarı ve sevilen bir sanatçı olması sebebiyle bugün kendisiyle birlikte ‘Onur Gecesi’ düzenlemeyi düşündük. O nedenle katılım oldukça yüksek. Biz de çok mutluyuz. İnşallah daha nice nice festivallerde birlikte olmak dileğiyle hepinize iyi eğlenceler diliyorum.”

Usta sanatçı, yaklaşık 1,5 saat sahnede aralıksız şarkı söyledi. Zaman zaman seyirciyle düet yapan Sertap Erener, kalabalıktan ve ilgiden mutlu olduğunu dile getirdi.

Öte yandan, bugün düzenlenecek Murda ve Güneş konserinin hava şartları nedeniyle 14 Ağustos Pazar gününe ertelendiği duyuruldu.