Sertab Erener’den üzen haber! ‘Sağlık sorunlarıyla boğuşuyorum’

Yayın tarihi: 1 Temmuz 2024 Pazartesi 5:50 pm - Güncelleme: 1 Temmuz 2024 Pazartesi 5:50 pm

Eurovision Şarkı Yarışması’nda sahne alan şarkıcı Sertab Erener, sağlık sorunları olduğunu açıkladı. Erener, bazı konserlerini iptal etti.

Eurovision Şarkı Yarışması’nda 2003 yılında birincilik sevinci yaşayan Sertab Erener 21 yıl sonra yarışmada konuk olarak sahne aldı. Birinci olduğu “Everyway That I Can” şarkısıyla salondaki müzikseverleri coşturan Erener’in performansı sosyal medyada gündem oldu.

59 yaşındaki şarkıcı Instagram hesabından bazı konserlerini iptal etmek zorunda kaldığını duyurdu.

“EUROVISION’DAN BERİ SAĞLIK SORUNLARIYLA BOĞUŞUYORDUM”

Erener, “İsveç’teki Eurovision Şarkı Yarışması’nın yarı finalinden döndüğüm günden bugüne yani bir aydır talihsiz sağlık sorunlarıyla boğuşuyordum. Malesef bu süreçte haziran konserlerinin bazılarını ileri tarihlere, bazılarını ise iptal etmek zorunda kaldım. Ve çok üzgünüm” ifadelerini kullandı.

Şarkıcı sözlerine “Detaya girmeden söyleyeyim ama ciddi bir nedenim olmasaydı inanın ne olursa olsun konser iptal etmezdim. Şimdi çok şükür artık kendimi iyi hissediyorum ve sizlerle konserlerde buluşacağımız için çok mutluyum. Çok yakında 5 Temmuz’da dinleyeceğiniz yeni şarkı ‘Bi Polar’ ve en sevdiğiniz şarkılarla sahnede buluşmak üzere” diye devam etti.

Sertab Erener 21 yıl sonra yeniden Eurovision sahnesinde

Kaynak: HABER MERKEZİ