Serhat Akın ifadesinde dört yorumcunun ismini verdi! “Saldırı münferit değil organize”

Yayın tarihi: 29 Eylül 2024 Pazar 10:35 am - Güncelleme: 29 Eylül 2024 Pazar 10:35 am

Eski futbolcu Serhat Akın‘ın silahlı saldırı sonrası ifadesi ortaya çıktı. Akın, saldırının münferit değil organize olduğunu belirterek dört yorumcunun kendisini hedef gösterdiğini belirtti. Akın hakaret ve küfürlere karşın Fenerbahçe’nin herhangi bir adım atmamasından ötürü kırgın olduğunu da belirtti.

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Serhat Akın, geçtiğimiz günlerde silahlı saldırıya uğramış, ayağından yaralanmıştı. Akın’ın polise verdiği ilk ifade ortaya çıktı. Gazeteci Ersin Düzen, TV100 ekranlarında Futbolun 100’ü programında  yakın arkadaşı Serhat Akın’ın ilk ifadesini paylaştı.

Akın ifadesinde, Fenerbahçe’yle ilgili yaptığı yorumlar nedeniyle sosyal medya üzerinden ağır hakaret ve küfürlere maruz kaldığını belirtti. Eski futbolcu, saldırının arkasında olduğundan şüphelendiği dört yorumcunun ismini de polise verdi. Düzen, hedef göstermemek için isimleri saklı tuttu.

Fenerbahçe’den ‘Serhat Akın’ ile ilgili bir açıklama daha!

“FENERBAHÇE’YE KIRGINIM”

Akın, kendisinin hedef gösterildiğini ve bu süreçte Fenerbahçe yönetiminden hiçbir destek görmediğini dile getirdi. Kulübe karşı kırgın olduğunu ifade ederken saldırının sadece kendisine değil, Fenerbahçe’ye yönelik de olduğunu belirterek, olayın organize bir saldırı olduğunu vurguladı.

Serhat Akın’a saldıran şüpheliler yakalandı

Kaynak: HABER MERKEZİ