Sergen Yalçın sert çıktı: Haddini bildirin

Yayın tarihi: 9 Eylül 2021 Perşembe 12:24 am - Güncelleme: 9 Eylül 2021 Perşembe 11:12 am

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, MHK Eğitim Danışmanı Jaap Uilenberg’in kendisine yönelik sözlerine tepki gösterdi. Yalçın “TFF’den rica ediyorum, haddini bildirin” dedi.

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Eğitim Danışmanı Jaap Uilenberg’in kendisine yönelik sözlerine ilişkin, “TFF’den rica ediyorum, haddini bildirin. Bu arkadaşa kimle muhatap olduğunu hatırlatın. Bu arkadaşın işine son verin. Siz bildiremezseniz, biz bildiririz” ifadelerini kullandı.

Haber Global’de Canda Tolga Işık’a konuşan Yalçın şunları söyledi:

“Bu adam bir yerlerde seminerler veriyor. Bayern Münih teknik direktörü hakemlere çok baskı yapıyor diyebiliyor mudur? Bu arkadaşa birileri bir şey fısıldamıştır. Diğer teknik direktörler baskı yaratamıyorlar mı? Buna kim ne fısıldamış? Sen, Beşiktaş camiasını nasıl karşına alıyorsun? Beşiktaş camiası sana haddini bildirir, onu bil bir defa. TFF’den bir yetkili varsa bağlansın. Bu adama, böyle bir röportaj yapma imkanı nasıl vermişler? Sen hakem eğitmenisin. Sen, hakemlere beni hedef gösterdin. Acaba seminerde benimle ilgili ne söyledin. Sen basına benim hakkımda böyle çekinmeden konuşuyorsan. Kesin, 3-5 maç içinde beni maçtan atarlar.

TFF’den rica ediyorum, haddini bildirin. Bu arkadaşa kimle muhatap olduğunu hatırlatın. Siz bildiremezseniz, biz bildiririz. Ben artık hakem camiasından çekiniyorum. Artık kulübede oturur, maç izlerim. Oluşan bu ortamdan sonra. TFF bünyesindeki bir adam nasıl böyle bir açıklama yapabilir? Ben şimdi yarın maçtan atılırsam, bunu kim açıklayabilir? Bir hakem beni atarsa, bunu açıklamak zorunda kalacak. Ben bunu soracağım çünkü. Beni kenardan atman için ne yaptım diye soracağım. Uilenberg artık bir taraftır ve Beşiktaş’ın karşısındadır. Şu anda TFF’nin yapması gereken tek şey, bu arkadaşın işine son vermek”

Beşiktaş için David Luiz iddiası